about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل با بیان این‌که صدای توپ و تانک و گلوله دشمن در فضای مجازی به گوش می‌رسد، گفت:‌ جنگ دشمن ‌علیه ملت از طریق رسانه‌های دروغین با لجن‌پراکنی آغاز شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سردار غلامحسین محمدی‌اصل در دیدار سرزده با مسئولان صداوسیمای مرکز اردبیل اظهار داشت: دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی یاد و خاطره شهدای والامقام و امام عظیم‌الشأن انقلاب، امامی را که ما را از تاریکی‌ها و ظلمت‌ها نجات داد، ایستادگی، استقلال و عزت را برای ما معنا کرد تداعی می‌کند.

محمدی اصل اظهار کرد: حضور میلیونی ملت ایران در راهپیمایی وحدت‌آفرین، عزت‌آفرین و غرور‌آفرین 22 بهمن نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کرد و مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان ‌علیه این آب و خاک بود، چرا که استکبار و رژیم غاصب صهیونیست با ایجاد فتنه‌های داخلی و خارجی علیه کشور و با هزینه‌های کلان تمام توان خود را گذاشتند تا ملت ایران چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را جشن نگیرند.

وی ادامه داد: راهپیمایی 22 بهمن امسال در طول 44 سال گذشته بی‌نظیر و بی‌بدیل بود و این محقق نمی‌شد جز ایمان عمیق، باور قلبی، بصیرت، ولایتمداری و آگاهی ملت ایران که به دنیا ثابت کردند "ما تا پای جان پشت کشور، رهبر خود هستیم و هیچ‌کس نمی‌تواند این اتحاد و یکدلی را از مردم ایران بگیرد".‌

سردار محمدی‌اصل با قدردانی از همه دست‌اندرکاران صداوسیمای مرکز اردبیل و خبرنگاران و خبرگزاری‌ها و فعالان مجازی استان، گفت: با توجه به رسالت خطیری که رسانه‌ها داشتند توانستند به‌خوبی اهداف و آرمان‌های انقلاب را در جامعه تبیین کنند و این امر بسیار حائز اهمیت است.

یادگار دوران دفاع مقدس با بیان این‌که صدای توپ و تانک و گلوله دشمن در فضای مجازی به گوش می‌رسد، تصریح کرد:‌ جنگ دشمن ‌علیه ملت از طریق رسانه‌های دروغین با لجن‌پراکنی، آغاز شده  است‌ و خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای نقش و مسئولیت سنگین‌تری در مقابله با این هجمه‌ها دارند.

وی ادامه داد: خبر و اطلاع‌رسانی همان جهاد تبیین است و یک مسئله اصلی در کشور است و با نشان دادن واقعیت‌های جامعه و پیشرفت‌های روزافزون و خدمات ارزشمند خادمین ملت امیدآفرین باشند.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل تأکید کرد: مسئولین بایستی با روحیه جهادی و انقلابی در خدمتگزاری به ملت بابصیرت و همیشه در صحنه ایران مصمم‌تر باشند.

سردار محمدی‌اصل گفت: ملت ایران اراده فولادین دارد و مصداق سوره انا عطیناک الکوثر هستند‌، همانند شهدا انسان‌های مؤمن‌، متدین‌، مخلص‌، خداباور، استکبارستیز، دشمن‌شناس و ادامه‌دهندگان آرمان و اهداف شهدا و پشتیبان نظام بوده و خواهند بود.

حجت‌الاسلام حسین علیی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در این حضور ضمن قدردانی از حضور حماسی و وحدت‌آفرین ملت ایران در یوم الله 22 بهمن، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های اصلی صداوسیما آگاهی‌بخشی و امیدآفرینی در جامعه است و مجموعه واحد خبر، رادیو، تلویزیون و خبرنگاران و فعالان فضای مجازی رسالت خطیری در اهداف عالیه اسلام و انقلاب دارند که قابل تقدیر است.

وی افزود: در زمانی که دشمن تمام تمام خود را برای کمرنگ نشان دادن حضور مردم و تضعیف این انقلاب معطوف کرده بودند ما یوم‌اللهی را پشت‌سر گذاشتیم که یکی از شعائر عظیم انقلاب بود و مردم این شعائر را به‌نحو احسن انجام دادند.

حجت الاسلام علیی ملت ایران را ملت بابصیرت و انقلابی عنوان کرد و گفت: حضور مردم در یوم الله 22 بهمن موجب خشم دشمنان شد و از بعد دیگر موجب رضایت خدای متعال شد و این حضور و جشن تولدی دوباره برای انقلاب اسلامی ایران بود.

وی تأکید داشت: یکی از مهم‌ترین کارهایی که خبرنگاران بایستی انجام دهند خبر درست، دقیق و به‌موقع است که این امر نشانه تقوا و تدین می‌باشد و خبرنگاران بایستی از اخبار کذب پرهیز کنند که خبر کذب کار دشمن، رسانه‌های جعلی و معاند است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان اردبیل با بیان اینکه شور و احساس و عواطف مردم و تشویق برای حضور مردم بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است، تصریح کرد: جولان دشمن در فضای مجازی و لجن‌پراکنی‌هایشان در شبکه‌های امپراطوری ماهواره‌ای شبانه‌روزی ادامه دارد و رسانه‌های داخلی به‌خصوص صداوسیما با توجه به رسالت خطیری که دارند بایستی با قلم و اخبار دقیق و به‌موقع با جهاد کبیر غلبه کنند.

منبع:

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.