about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

شکایت کمیسیون اتحادیه اروپا از گوگل

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ کمیسیون اروپا بار دیگر شرکت آمریکایی گوگل را به سوءاستفاده از موقعیت ممتازش در بازار اروپا متهم کرد. این نهاد معتقد است که گوگل با تحت‌فشار قرار دادن وب‌سایت‌های مختلف، مانع انتشار تبلیغات شرکت‌های رقیبش می‌شود.

مارگارت وستاگر، کمیسر رقابت کمیسیون اتحادیه اروپا گفت: بر اساس قوانین اروپا نفوذ در بازار ایرادی ندارد و شرکت‌های بزرگ نیز می‌توانند حضورداشته باشند اما نمی‌توانند از جایگاه خود برای محدود کردن دیگر رقبا استفاده کنند.

کمیسیون اروپا همچنین اعلام کرده است که بر این باور است که گوگل در بخش مقایسه قیمت محصولات به شکل سامانمند تولیدات خودش را تبلیغ می‌کند. این نهاد به شرکت گوگل دو ماه فرصت داده است تا به این دو اتهام مطرح‌شده پاسخ دهد.

تازه ترین ها
تمرکز
1404/09/26 - 19:27- آفریقا

تمرکز آفری‌پل بر تهدیدات سایبری منطقه‌ای و تعمیق همکاری‌های فرامرزی

کشورهای آفریقایی با محوریت آفری‌پل، برای مقابله مؤثرتر با جرایم سایبری فرامرزی، همکاری اطلاعاتی، آموزشی و حقوقی خود را گسترش می‌دهند.

تقویت
1404/09/26 - 19:20- آمریکا

تقویت همکاری امنیتی رومانی و اف‌بی‌آی

رومانی و اف‌بی‌آی با ایجاد یک کارگروه مشترک، همکاری اطلاعاتی و آموزشی خود را برای مقابله با تهدیدات نوظهور گسترش می‌دهند.

معرفی
1404/09/26 - 19:14- آمریکا

معرفی گزینه ترامپ برای ریاست هم‌زمان سایبرکام و آژانس امنیت ملی

دونالد ترامپ قصد دارد ژنرال جاشوا راد را در مقطعی حساس از تهدیدات سایبری، به ریاست فرماندهی سایبری و آژانس امنیت ملی آمریکا منصوب کند.