about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

شکایت ده‌ها شرکت از گوگل در هند

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ رگولاتوری هند مدتی است در حال بررسی و کنترل اقدامات و روش‌های کسب‌وکار گوگل است تا مشخص شود آیا این شرکت از تسلط خود بر بازار هند برای کنار زدن رقبا سوءاستفاده می‌کند یا خیر.
رگولاتوری هند از شرکت‌های رقیب گوگل خواسته است تا اطلاعات و شکایات احتمالی خود را در این زمینه ارائه دهند و بر اساس پاسخ‌های 30 شرکت، رسیدگی به این موضوع با جدیت بیشتری در حال پیگیری است. 30 شرکت شاکی از گوگل در زمینه‌های مختلفی همچون خدمات جستجو، شبکه‌های اجتماعی، خدمات مسافران، تأمین محتوا و ... فعال هستند.
همچنین رگولاتوری هند در هفته‌ی گذشته گوگل را به سوءاستفاده از تسلط بر بازار جستجوی اینترنتی متهم کرد و مدعی شد که این شرکت خدمات وابسته به خود را همیشه در ابتدای نتایج ارائه‌شده قرار می‌دهد و خدمات رقیب حتی با کیفیت بهتر، در سطوح پایین قرار می‌گیرند.
در صورت محکومیت گوگل، بزرگ‌ترین موتور جستجوی جهان به پرداخت جریمه‌ای که ممکن است تا ده درصد از درآمد این شرکت را در بربگیرد، محکوم می‌شود.
لازم به ذکر است که مجموع درآمد گوگل در سال 2014 برابر با 66 میلیارد دلار و درآمد خالص آن حدود 14 میلیارد دلار برآورد شده است.

منبع: فارس

 

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.