about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی گروه هکری SnapMC

گروه هکری «SnapMC» داده‌ها را رمزگذاری نمی‌کند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان شرکت نرم‌افزاری فاکس آی‌تی (Fox-IT) یک گروه هکری به نام اسنپ‌ام‌‎سی (SnapMC) شناسایی کردند که بدون رمزگذاری داده‌ها و تنها با سرقت اطلاعات اقدام به دریافت باج می‌کند. 

نام این گروه به دلیل حملات سریع که بیش از 30 دقیقه به طول نمی‌انجامد و استفاده از ابزار ام‌سی‌‌اگزه (mc.exe) برای سرقت داده‌ها به‌صورت فوق نام‌گذاری شده است. 

مهاجمان با نفوذ به شرکت‌های هدف، داده‌ها را سرقت و از قربانیان باج طلب می‌کنند. آن‌ها تهدید می‌کنند که در صورت عدم دریافت مبلغ باج داده‌های مسروقه را در دسترس عموم قرار خواهند داد. 

کارشناسان می‌گویند هکرها معمولاً با استفاده از آسیب‌پذیری‌های مختلف به شبکه‌های شرکت نفوذ می‌کنند. برای این اهداف، اسنپ‌ام‌‎سی از اسکنر آسیب‌پذیری اکانتیکس (Acunetix) استفاده کرده و نقص‌های امنیتی را در وی‌پی‌ان‌ها و وب سرورها جستجو می‌کند. به‌عنوان نمونه، تاکنون اسنپ‌ام‌‎سی چندین نفوذ را با بهره‌برداری از آسیب‌پذیری «CVE-2019-18935»، در Telerik UI انجام داده‌ است. 

هکرها پس از نفوذ به شبکه قربانی به‌سرعت به جمع‌آوری داده‌ها می‌پردازند و معمولاً بیش از 30 دقیقه در شبکه هدف نمی‌مانند. برای سرقت فایل‌ها، مهاجمان از اسکریپت‌ها برای استخراج داده‌ها از پایگاه داده اس‌کیو‌ال استفاده می‌کنند، سپس فایل‌های CSV با استفاده از نرم‌افزار 7Zip فشرده می‌شوند و کلاینت MinIO جهت انتقال اطلاعات به هکرها مورداستفاده قرار می‌گیرد. 

اسنپ‌ام‌‎سی در ادامه ایمیل‌هایی را با لیست فایل‌های مسروقه به‌عنوان شاهد و مدرک به شرکت هک شده ارسال می‌کند و 24 ساعت فرصت می‌دهد تا به ایمیل پاسخ دهد و 72 ساعت نیز برای توافق در مورد پرداخت مهلت می‌دهد. 

تحلیلگران فاکس آی‌تی می‌گویند هنگام مانیتورینگ گروه، متوجه نشده‌اند که هکرها از باج افزار استفاده می‌کنند، اما مشخص شده که آن‌ها به شبکه داخلی قربانی دسترسی پیداکرده و منحصراً بر سرقت اطلاعات و باج‌گیری تمرکز می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.