about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

تولید کننده جاسوس افزار صهیونیستی پگاسوس در خطر عدم پرداخت بدهی هایش قرار دارد. به همین دلیل تصمیم دارد واحد پگاسوس را تعطیل و شرکت را بفروشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به نقل از اسپوتنیک، شرکت صهیونیستیNSO که جاسوس افزار پگاسوس را تولید کرده با رسوایی های مختلفی در سراسر جهان روبرو است. این درحالی است که این شرکت به دلیل تهدید امنیت ملی در فهرست سیاه آمریکا قرار گرفته است.

اکنون بلومبرگ به نقل از منابع آگاه فاش کرده این شرکت مشغول بررسی هایی است تا واحد پگاسوس خود را تعطیل کند و کل شرکت را به یک صندوق سرمایه گذاری آمریکایی بفروشد.

این شرکت قبلاً به دلیل دخالت در اقداماتی که امنیت ملی آمریکا را تهدید می کرد، در لیست سیاه این کشور قرار گرفته بود. به همین دلیل NSO با خطر عدم پرداخت بدهی های خود مواجه شده است. طبق گزارش بلومبرگ، در نتیجه این امر شرکت با چند گزینه از جمله تامین مالی مجدد یا فروش کامل روبرو است

اکنون تخمین زده می شود دو صندوق سرمایه گذاری آمریکایی خریداران بالقوه این شرکت به حساب می آیند. به گفته منابع، اکنون مذاکرات حول دو سناریو احتمالی است که طبق آنها شرکت های سرمایه گذاری آمریکایی با خرید شرکت واحد پگاسوس را تعطیل می کنند.

در مرحله بعد این دو شرکت ۲۰۰ میلیون دلار سرمایه جدید به شرکت تزریق می کنند تا از فوت و فن پگاسوس برای ایجاد سرویس های دفاعی امنیت سایبری و یا توسعه فناوری پهپاد این شرکت صهیونیستی استفاده شود.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.