about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

شبیه‌سازی حملات سایبری در جمهوری چک

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ یک حمله‌ی سایبری شبیه‌سازی‌شده به تأسیسات هسته‌ای جمهوری چک، در این کشور برگزار شد. هدف از این آزمایش، آماده‌سازی جمهوری چک برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی سایبری علیه تأسیسات هسته‌ای این کشور اعلام شد. حمله‌ی شبیه‌سازی‌شده‌ی مذکور در دانشگاه ماساریک (Masaryk University) چک برگزار شد. آزمایش موردنظر اولین از این نوع در جمهوری چک بود.

گروه‌های شرکت‌کننده در این آزمایش عبارت بودند از مهاجمان و مدافعانِ متشکل از متخصصان سایبری، متخصصان فناوری اطلاعات، موسسه‌های دانشگاهی، وزیران جمهوری چک، بخش صنعت و اداره امنیت ملی جمهوری چک.

این حمله برای چندین ساعت ادامه داشت و روش‌های مختلفی از حمله در آن مورد استفاده قرار گرفت و با گذشت زمان، شدت حمله بیشتر شد. برنامه‌ی این حمله غیر‌واقعی بود، اما جزییات آن بر اساس تجربیات واقعی بنا شده بود.

درباره‌ی دانشگاه ماساریک

دانشگاه ماساریک دومین دانشگاه بزرگ و مهم جمهوری چک است. از لحاظ قدمت تاریخی، این مؤسسه سومین دانشگاه جمهوری چک است که بعد از دانشگاه‌های چارلز و پالاچکی در سال ۱۹۱۹ میلادی تأسیس شد. در حال حاضر دارای ۹ دانشکده و ۳۵۱۱۱ دانشجو است. بر پایه اطلاعات سال ۲۰۱۴، دانشگاه ماساریک دارای بیش از ۲٬۲۰۰ هیئت‌علمی است.

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.