شبکه انرژی آمریکا هدف حملات سایبری مداوم
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ خانم گرانهولم وزیر انرژی آمریکا روز یکشنبه در مصاحبه خود با شبکه سی ان ان ضمن اشاره به هزاران حمله سایبری علیه بخشهای مختلف انرژی در آمریکا اعلام کرد دشمنان ما این قابلیت را دارند که شبکه برق آمریکا را خاموش کنند.
وی با پرداخت باج توسط شرکتها به مجرمان سایبری مخالفت کرد و افزود شرکتهایی که هدف حملات سایبری قرار میگیرند باید به دولت فدرال اطلاع دهند.
در پی افزایش حملات باج افزاری در آمریکا مانند حمله به شرکت کلونیال یکی از بزرگترین شرکتهای توزیع نفت در آمریکا و همچنین حمله به شرکت جی بی اس بزرگترین شرکت توزیع گوشت در آمریکا، فشارها علیه بخش دولتی و خصوصی در آمریکا همچنان ادامه دارد.
وزیر انرژی آمریکا در ادامه صحبتهای خود گفت:
ما باید اقدامات خود در حوزه دفاع سایبری را تقویت کنیم. نکته اصلی این است که بخش دولتی و بخش خصوصی در برابر حملات باج افزاری نباید هیچگونه باجی پرداخت کنند؛ زیرا این کار تنها تشویقی است برای ادامه کار مجرمان.
گرانهولم در مصاحبهای دیگر ضمن مخالفت با پرداخت باج به مجرمان گفت:
من مطمئن نیستم که بایدن و کنگره آمادگی این را داشته باشند که پرداخت باج به حملات باج افزاری را غیرقانونی اعلام کنند.
مارک وارنر رئیس کمیته اطلاعات سنا هم در مصاحبه خود با شبکه ان بی سی گرچه به غیرقانونی بودن پرداخت باج به حملات باج افزاری اشارهای نکرد اما گفت شرکتها باید ملزم به ارائه گزارش در خصوص حملات باج افزاری شوند.