about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

سیسکو هک شد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ کاربران جویای کار در شرکت سیسکو که از سایت موبایلی این شرکت به آدرس mjobs.cisco.com برای ثبت اطلاعات خود استفاده کرده‌اند، ممکن است قربانی حملات هکری شده باشند.
سیسکو هشدار داده که ممکن است داده‌های این افراد به بیرون از سرورهای شرکت سیسکو نشت کرده باشد. علت این مسئله تنظیمات امنیتی نادرست شرکت سیسکو اعلام‌شده است.
سیسکو با صدور بیانیه‌ای در این زمینه اظهار کرده است: براساس تحقیقات شرکت، این امر نتیجه تنظیمات امنیتی نادرست به دنبال فعالیت‌هایی برای تعمیر و نگهداری سیستم‌ها بر روی یک وب‌سایت ثالث بوده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: سیسکو به‌محض اطلاع از موضوع تنظیمات یادشده را تصحیح کرد و کلمات عبور کاربران را باز تنظیم نمود تا از سرقت اطلاعات خصوصی آن‌ها جلوگیری شود.
تنظیمات امنیتی سایت کاریابی موبایل سیسکو در بازه زمانی اوت سال 2015 تا سپتامبر همان سال و همین‌طور جولای تا اوت سال 2016 دچار مشکل نبوده است. سیسکو از اعلام زمان ایجاد نقص در این تنظیمات خودداری کرده است.
اگرچه این شرکت مدعی است در زمان وجود آسیب‌پذیری اطلاعات یادشده در اختیار هیچ فرد ثالثی به‌غیراز محققان قرار نگرفته است، اما با توجه به برقراری برخی ارتباطات غیرعادی با سرور سایت mjobs.cisco.com احتمال نشت اطلاعات به‌طورجدی وجود دارد. سیسکو قصد دارد تا روشن شدن این موضوع به تحقیقات خود ادامه دهد.

تازه ترین ها
محرومیت
1404/08/25 - 18:44- سایرفناوری ها

محرومیت هوآوی از شبکه 6G در آلمان

آلمان، شرکت چینی هوآوی را از شبکه 6G آینده محروم کرد.

برگزاری
1404/08/25 - 18:36- آسیا

برگزاری دوره تخصص امنیت سایبری زنان در مالزی

بلک‌بری و کانادا یا مشارکت یکدیگر برنامه زنان در فضای سایبری را در مالزی گسترش دادند و یک دوره فشرده 5 روزه برگزار کردند.

حمله
1404/08/25 - 18:12- جرم سایبری

حمله سایبری به وب‌سایت‌های دولتی و دفاعی دانمارک

یک گروه هکری طرفدار روسیه اعلام کرد که وب‌سایت‌های دولتی و دفاعی دانمارک را هک کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.