about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

سکانس اول؛ استاکس نت

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ حمله استاکس نت که چند سال پیش، تأسیسات هسته‌ای ایران را هدف قرار داد، به اعتقاد برخی کارشناسان، از لحاظ میزان خسارات وارده هم‌تراز حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به این تأسیسات محسوب می‌شود؛ با این تفاوت که در نوع سازمان‌دهی حملات، تفاوت‌هایی وجود دارد. همچنین کارشناسان امنیت سایبری معتقدند استفاده از چنین سلاح‌های سایبری در آینده، کشورها را در موقعیت‌های ناخواسته بسیاری قرار خواهد داد که هیچ برنامه‌ریزی خاصی برای آن انجام نشده است.
کنت گیرز (Kenneth Geers)، از مسئولین مرکز سایبری ناتو و از اعضای ارشد شورای آتلانتیک، دراین‌باره معتقد است: «نیروی هوایی می‌تواند یک هدف را یک‌روزه بمباران کرده و از بین ببرد، اما یک عملیات هکری را نمی‌توان به این صورت انجام داد. شما برای انجام یک عملیات هکری، باید از یک سال قبل به این موضوع فکر کنید که می‌خواهید چه کسی را هدف قرار دهید. بعد از آن باید به این موضوع فکر کنید که چگونه می‌خواهید عملیات خود را انجام دهید و پس از آن باید به مطالعه شبکه‌های مورد نظر پرداخته تا بتوانید یک عملیات هکری را طرح‌ریزی کنید.»
گیرز در بخش دیگری از صحبت‌های خودش عنوان داشت الگویی که برای استاکس نت در نظر گرفته شد، به همان صورت برای بدافزار بلک انرژی نیز به کار رفت. بلک انرژی، سال گذشته اوکراین را مورد تهاجم قرار داد و سبب بروز خاموشی گسترده در این کشور شد. روسیه، از اصلی‌ترین متهمین این پرونده حمله سایبری به شمار می‌رفت.
استاکس نت، به اعتقاد بسیاری از کارشناسان در جهان، محصول مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی بود و تنها هدف آن، از کار انداختن برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رفت. آن حمله در آن سال، می‌توانست سبب بروز خسارات و فاجعه‌ای شود که اثرات آن تا سال‌ها، نسل‌های گوناگون را تحت تأثیر قرار دهد.
نکته قابل تأمل در این میان این است که سران رژیم صهیونیستی نه تنها اقدام به پذیرش این مسئولیت خود نمی‌کنند، بلکه حتی این‌گونه حملات را تهدیدی برای خود می‌دانند. اسحاق بن اسرائیل، در صحبت‌هایی در این رابطه گفت: «حمله استاکس نت نشان داد که تسلیحات سایبری دیگر یک رؤیا نیست و اسرائیل باید بیش از پیش در برابر این‌گونه حملات آمادگی داشته باشد.»

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/04/11 - 18:27- آفریقا

تقویت امنیت سایبری در آفریقا با مشارکت کسپرسکی

شرکت‌های آکسیز و کسپرسکی برای تقویت امنیت سایبری در قاره آفریقا با یکدیگر مشارکت کردند.

نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.