about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند که در آینده نزدیک می‌توان از هوش مصنوعی برای هک کردن پهپاد ها و خودروها سوءاستفاده کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از زد دی نت، متخصصان امنیتی می‌گویند حفره‌های امنیتی متعددی در وسایل نقلیه هوشمند امروزی و نیز پهپادهای خودران وجود دارد که شناسایی آن‌ها با ابزار هوش مصنوعی به‌سادگی ممکن است.
بر همین اساس هکرها می‌توانند آسیب‌پذیری‌های یادشده را به‌سادگی شناسایی کرده و حملاتی را برعلیه خودروها و پهپاد ها انجام داده و حتی کنترل آن‌ها را در دست بگیرند. این امر می‌تواند به تهدید جانی سرنشینان خودروهای مختلف منجر شود و حتی منجر به کنترل پهپادهای در حال پرواز توسط هکرها شود.
بررسی‌هایی که در این زمینه به طور مشترک توسط ترندمیکرو، یوروپل و سازمان ملل انجام‌شده نشان می‌دهد که اگرچه هوش مصنوعی مزایای زیادی برای انسان‌ها دارد، ولی تهدیدهای تازه‌ای را نیز برای جوامع بشری به وجود می‌آورد که منجر به شکل‌گیری انواع جدید جنایت و فعالیت‌های تخریبی می‌شود.
از همین رو شرکت‌های سازنده پهپاد ها و خودروها باید استانداردهای امنیتی تولیدات خود را ارتقا دهند و از نرم‌افزارها و سخت‌افزاری پیشرفته‌ای استفاده کنند که به‌سادگی قابل هک کردن نباشند.
مسئله نگران‌کننده امکان سوءاستفاده از هوش مصنوعی برای کشتار انسان‌ها با استفاده از خودروهای خودران و پهپادهاست. به‌عنوان‌مثال می‌توان با بهره‌گیری از آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزاری خودروهای خودران کاری کرد که این خودروها عابران پیاده را در خیابان‌ها تشخیص ندهند و با برخورد با آن‌ها موجب کشتارشان شوند. از همین رو ارتقای قابلیت‌های امنیتی خودروهای خودران کاملاً ضروری است.

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1404/06/03 - 17:19- آسیا

گسترش امنیت سایبری در شرکت‌های ژاپنی با مشارکت شبکه‌های پالو آلتو

شرکت امنیتی «SCSK» و واحد ۴۲ شبکه‌های پالو آلتو برای تقویت امنیت سایبری در شرکت‌های ژاپنی با یکدیگر همکاری کردند.

گفتگوی
1404/06/03 - 17:05- آسیا

گفتگوی مالزی و سنگاپور در مورد امنیت سایبری و زیرساخت‌های زیردریا

مالزی و سنگاپور درباره امنیت سایبری و زیرساخت‌های زیر دریا گفتگو و بر لزوم برطرف کردن چالش‌های امنیتی تأکید کردند.

توسعه
1404/06/03 - 16:56- هوش مصنوعي

توسعه ابزارهای جدید هوش مصنوعی توسط گوگل کلود

ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل کلود، محافظت از سازمان‌ها در برابر تهدیدات را گسترش می‌دهند.