about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

یک شرکت امنیت سایبری آمریکایی-اسرائیلی از جمع‌آوری مبلغ 20 میلیون دلار در یک سرمایه‌گذاری خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‎الملل سایبربان؛ «Salt Security»، استارت‌آپ امنیت سایبری آمریکایی-اسرائیلی اعلام کرد که مبلغ 20 میلیون دلار در یک سرمایه‌گذاری به رهبری شرکت «Tenaya Capital» جمع‌آوری کرده است.

این شرکت – که پلتفرمش از سیستم‌ها در برابر حملات رابط برنامه کاربردی (API) محافظت می‌کند – گفت که از این سرمایه‌گذاری برای توسعه و نوآوری، رسیدگی به موارد استفاده جدید و گسترش فروش و بازاریابی استفاده خواهد کرد.

Salt Security تا به امروز، در مجموع 30 میلیون دلار جمع‌آوری کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
طراحی
1404/08/15 - 13:01- هوش مصنوعي

طراحی سکه یادبود با هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی از عموم مردم دعوت کرد تا سکه یادبود با هوش مصنوعی طراحی کنند.

دسترسی
1404/08/15 - 12:06- هوش مصنوعي

دسترسی هوش مصنوعی سورا برای کاربران اندروید

هوش مصنوعی سورا برای کاربران اندروید در برخی از کشورها در دسترس است.

تمدید
1404/08/15 - 10:44- آمریکا

تمدید اختیارات نظارتی آمریکا با چالش دموکرات‌ها

یکی از قانون‌گذاران ارشد مجلس نمایندگان پیش‌بینی کرد که دموکرات‌های مجلس در سال آینده تمایل کمتری برای حمایت از تمدید یکی از اختیارات کلیدی امنیت ملی ایالات متحده خواهند داشت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.