about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

یک شرکت امنیت سایبری آمریکایی-اسرائیلی از جمع‌آوری مبلغ 20 میلیون دلار در یک سرمایه‌گذاری خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‎الملل سایبربان؛ «Salt Security»، استارت‌آپ امنیت سایبری آمریکایی-اسرائیلی اعلام کرد که مبلغ 20 میلیون دلار در یک سرمایه‌گذاری به رهبری شرکت «Tenaya Capital» جمع‌آوری کرده است.

این شرکت – که پلتفرمش از سیستم‌ها در برابر حملات رابط برنامه کاربردی (API) محافظت می‌کند – گفت که از این سرمایه‌گذاری برای توسعه و نوآوری، رسیدگی به موارد استفاده جدید و گسترش فروش و بازاریابی استفاده خواهد کرد.

Salt Security تا به امروز، در مجموع 30 میلیون دلار جمع‌آوری کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
سیستم
1404/09/30 - 13:30- هوش مصنوعي

سیستم تبدیل گفتار به واقعیت

محققان دانشگاه ام‌آی‌تی آمریکا یک سیستم تبدیل گفتار به واقعیت توسعه داده‌اند.

درآمد
1404/09/30 - 12:39- سایرفناوری ها

درآمد بی‌سابقه‌ شرکت میکرون

تقاضای قوی برای حافظه هوش مصنوعی، چشم‌انداز میکرون را تا سال ۲۰۲۶ تقویت می‌کند.

همکاری
1404/09/30 - 12:03- هوش مصنوعي

همکاری گوگل دیپ‌مایند با وزارت انرژی آمریکا

گوگل دیپ‌مایند با وزارت انرژی آمریکا برای علوم مبتنی بر هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.