about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از جنگ‌های سیگنالی توسط روس‌ها

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ گروه روس زبان ترلا از سال 2007، با استفاده از روش نوین و پیچیده‌ای، شروع یک عملیات پیشرفته و مداوم (APT) را رقم زد. این عملیات با استفاده از مهندسی اجتماعی، توانست rootkit ساخت خود با نام Uroboros را وارد رایانه‌های شرکت‌های داروسازی، مؤسسات تحقیقاتی، مراکز آموزشی، اماکن نظامی، سفارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی کند. نحوه عملکرد این بدافزار به صورتی بود که به محض اینکه کاربران اطلاعات خود را از طریق اینترنت به ماهواره ارائه دهنده خدمات می‌رساندند، بدافزار با دست‌کاری بسته‌های ارسالی، موجب تغییرات در پورتی که می‌بایست توسط رایانه مقصد دریافت شود، می‌شد؛ به این ترتیب که پورت جدیدی را به عنوان مقصد بسته اطلاعات ارسالی معرفی می‌کرد که استفاده از آن مرسوم نبوده و به صورت معمول این پورت بسته است.
این دست‌کاری موجب می‌شود تا پکت ارسالی توسط رایانه اصلی که می‌بایست بسته را دریافت کند، drop شود. در همین حین به ‌محض اینکه اطلاعات به ماهواره انتشار (broadcast) ارسال می‌شد، رایانه قربانی، پکت را نپذیرفته و به جای آن رایانه مهاجم خود را به عنوان دریافت‌کننده اصلی بسته جا می‌زند. در ادامه، مهاجم ضمن ارسال پکت Ack به اداره (ساختمان سمت راست تصویر) وانمود می‌کند که بسته در مقصد اصلی خود دریافت شده است. پس از برقراری ارتباط رایانه مهاجم با رایانه قربانی در اداره (ساختمان سمت راست تصویر)، بدافزار نصب شده بر روی سیستم قربانی، اطلاعات به دست آمده را بر روی سرورهای کنترل و فرماندهی بارگذاری می‌کند و این به معنای نغییر فاز جنگ‌های سایبری به مرحله جذابی به نام جنگ‌های سیگنالی است.

 

 

 

 

 

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.

سرمایه‌گذاری
1404/09/01 - 11:48- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری نوکیا در حوزه هوش مصنوعی در آمریکا

نوکیا قصد دارد ۴ میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

احتمال
1404/09/01 - 11:19- آمریکا

احتمال فروش تراشه‌های انویدیا به چین

ایالات متحده در حال بررسی فروش تراشه‌های H200 انویدیا به چین است.