about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از تلویزیون جدید ال‌جی

شرکت ال‌جی از تلویزیون جدید MiniLED خود، رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ شرکت ال‌جی الکترونیک در روز سه‌شنبه محصول جدید MiniLED TV خود را پیش از نمایشگاه CES2021 رونمایی کرد.

شرکت ال‌جی در تلویزیون جدید خود که QNED TV نامیده می‌شود از لامپ‌های ال ای دی بسیار کوچک برای نور پس‌زمینه استفاده می‌کند. به گفته این شرکت کره‌ای لامپ‌های ال ای دی به‌کاررفته در این تلویزیون یک‌دهم لامپ‌هایی است که در تلویزیون‌های ال سی دی قدیمی به کار می‌رفتند.

شرکت ال‌جی در ادامه افزود: لامپ‌های ال ای دی کوچک‌تر این امکان را فراهم می‌کند که تعداد بیشتری از آن‌ها در یک منطقه‌ی مشخص قرار بگیرند که این امر موجب افزایش روشنایی تلویزیون می‌شود، همچنین وجود این لامپ‌ها باعث افزایش نسبت کنتراست در تلویزیون‌های جدید می‌شود.

در پس‌زمینه مدل 8K، 86 اینچ تلویزیون QNED ال‌جی از 30,000 ال ای دی استفاده‌شده است.

شرکت یادشده گفت، برای افزایش کیفیت رنگ تلویزیون‌های جدید خود از فناوری کوانتوم نقطه‌ای و نانو سلول استفاده کرده است.
شرکت ال‌جی در نمایشگاه CES2021 از بیش از 10 مدل این محصول در ابعاد و همچنین کیفیت‌های مختلف 8K و 4K رونمایی خواهد کرد.

این شرکت بیان داشت که تلویزیون‌های OLED خود را در بالاترین رده‌ی پیشنهادی خود در میان تمامی تلویزیون‌هایش قرار خواهد داد. همچنین اضافه کرد که تلویزیون QNED را به دلیل استفاده از نانو سلول در بالاترین رده در میان تلویزیون‌های ال سی دی خود قرار می‌دهد.

اوایل این ماه سامسونگ تأیید کرده بود که در حال آماده‌سازی برای نمایش تلویزیون‌های MiniLED جدید به‌عنوان بخشی از محصولات QLED خود است. این شرکت فناوری کره‌ای همچنین تلویزیون 110 اینچی MicroLED خود را به نمایش گذاشت. انتظار می‌رود سامسونگ قبل از نمایشگاه CES2021 در 6 ژانویه در رویداد First Look از این محصولات رونمایی کند.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/08/25 - 06:01- آسیا

سرمایه‌گذاری ترکیه در توسعه مراکز داده و فناوری‌های ابری

ترکیه حدود یک میلیارد دلار در توسعه مراکز داده و فناوری‌های ابری سرمایه‌گذاری کرده است.

امکان
1404/08/24 - 17:27- سایرفناوری ها

امکان اتصال گوشی‌های موبایل در ایران به استارلینک فعلاً قابل تحقق نیست

هر چند استارلینک در برخی کشورها آزمایش‌هایی برای ارائه اینترنت مستقیم روی موبایل را آغاز کرده است، اما بررسی‌های فنی و مقرراتی نشان می‌دهد که چنین امکانی در ایران فعلاً قابل تحقق نیست.

ایکس
1404/08/24 - 17:21- توییتر

ایکس «چت» را جایگزین دایرکت کرد

شبکه اجتماعی ایکس از پلتفرم چت به عنوان جایگزین دایرکت رونمایی کرد.