about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

روش جدید هکرها برای حمله به شرکت‌های تجاری

محققان از شناسایی روش جدید مورد استفاده مهاجمان سایبری به منظور نفوذ به شبکه‌های رایانه ای شرکت‌های تجاری خبر داده‌اند که مبتنی بر کمک گرفتن از نیروهای انسانی نفوذی است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ به نقل از زددی نت، محققان از شناسایی روش جدید مورد استفاده مهاجمان سایبری به منظور نفوذ به شبکه های رایانه ای شرکت های تجاری خبر داده اند که مبتنی بر کمک گرفتن از نیروهای انسانی نفوذی است، این روش توسط پژوهشگران شرکت امنیتی ایکس فورس رد وابسته به آی بی ام شناسایی شده اند.

روش یادشده که اصطلاحا warshipping با اعزام کشتی جنگی نام گرفته، مبتنی بر اعزام بازاریاب های خدمات تجارت الکترونیک یا دیگر افراد بازاریاب فناوری های نوین است که به طور حضوری یا مجازی به تشریح خدمات خود می پردازند.

افراد یادشده با توجه به دانش فنی که دارند می توانند برای شناسایی آسیب پذیری شبکه های رایانه ای شرکت های هدف و به خصوص نقاط ضعف مودم های مورد استفاده آنها ادغام کنند.

با سواستفاده از این ضعف ها، هکرها می توانند به نفوذ اطلاعاتی و جاسوسی از اطلاعات رد و بدل شده در شرکت های هدف بپردازند و حتی ایمیل های کارکنان شرکت های مذکور را بخوانند.

یک روش مشابه با این کار ارسال بسته های پستی است که در آنها قطعات الکترونیکی بسیار کوچکی برای جاسوسی تعبیه شده است.

این قطعات بسیار باریک و کوچک از راه دور قابل کنترل بوده و انرژی خود را از طریق باتری گوشی نیز می توانند تامین کنند و برای جاسوسی طولانی مدت مناسب هستند.

امروزه راه اندازی سرورهای فرمان و کنترل نیز برای مدیریت این نوع ابزار جاسوسی ساده تر شده و با هزینه ای کمتر از 100 دلار می توان برای این کار اقدام کرد.

تازه ترین ها
تمرکز
1404/09/26 - 19:27- آفریقا

تمرکز آفری‌پل بر تهدیدات سایبری منطقه‌ای و تعمیق همکاری‌های فرامرزی

کشورهای آفریقایی با محوریت آفری‌پل، برای مقابله مؤثرتر با جرایم سایبری فرامرزی، همکاری اطلاعاتی، آموزشی و حقوقی خود را گسترش می‌دهند.

تقویت
1404/09/26 - 19:20- آمریکا

تقویت همکاری امنیتی رومانی و اف‌بی‌آی

رومانی و اف‌بی‌آی با ایجاد یک کارگروه مشترک، همکاری اطلاعاتی و آموزشی خود را برای مقابله با تهدیدات نوظهور گسترش می‌دهند.

معرفی
1404/09/26 - 19:14- آمریکا

معرفی گزینه ترامپ برای ریاست هم‌زمان سایبرکام و آژانس امنیت ملی

دونالد ترامپ قصد دارد ژنرال جاشوا راد را در مقطعی حساس از تهدیدات سایبری، به ریاست فرماندهی سایبری و آژانس امنیت ملی آمریکا منصوب کند.