about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

روزنه ای برای رخنه در سفارتخانه‌ ها

یک گروه هکری به دنبال روشی برای تزریق بدافزار به سفارتخانه‌ها است.


به گزارش کارگروه امنیت  سایبربان به از اس‌سی مگزین؛ یک گروه هکری به نام «Turla» با طراحی برنامه‌ای جعلی همانند (Adobe) قصد نفوذ و رخنه در سفارتخانه‌ها را داشته است. به نظر می‌رسد انگیزه اصلی این گروه جاسوسی و سرقت اطلاعات حساس سفارتخانه‌ها است.

این گروه که فعالیت اصلی‌اش نفوذ و جاسوسی سایبری است، سفارتخانه‌ها و سرکنسولگری‌های ایالات‌متحده را هدف قرار داده است. عملکرد این گروه به این صورت بوده که با استقرار و نصب برنامه‌های جعلی و با سوءاستفاده از عدم آگاهی کاربران سیستم‌های کامپیوتری را آلوده می‌نماید.

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که بایست برنامه‌ها را از لینک و درگاه معتبر دریافت کرد. به‌عنوان‌مثال سایت شرکت ادوبی «adobe.com» معتبرترین مرجع برای دریافت نرم‌افزارها است.

این جاسوسی‌های سایبری تا جولای 2016 ادامه داشته است. گروه هکری مذکور از تروجانی به نام  «Mosquito» و برخی آدرس آی پی های خاص برای نفوذ و آلوده کردن سیستم‌های قربانیان استفاده می‌کرده است.

شرکت امنیت سایبری ESAT   اشاره کرد که بدافزار منتسب به گروه Turla بسیار خاص طراحی‌شده است زیرا می‌توان آن را با نسخه اصلی ادوبی به‌روزرسانی کرد و از طرفی تمامی نقاط قوت و ضعف نسخه اصلی را دارا است.

این تروجان پس از نصب در مسیر نصب برنامه ادوبی با ایجاد یک درب پشتی اقدامات مخرب خود را آغاز می‌کند و با استفاده از آدرس آی پی خاص و ارتباط با یک برنامه وب گوگل «Google Apps Script» یا برنامه‌های واژه‌یاب، برقرار کرده و اطلاعات کاربران را سرقت می‌نمایند.

با تجزیه‌وتحلیل ویژه، محققان به این نتیجه دست یافتند که این بدافزار از نوع خاصی از درب پشتی‌ها استفاده می‌کند که با کدهای منحصربه‌فرد نوشته‌شده است. همچنین این بدافزار با نصب برخی بدافزارهای مخرب در رجیستری سیستم‌عامل امکان دسترسی از راه دور را برای هکرها فراهم می‌کند.

تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.