about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

رمزارز تلگرام تا دو ماه دیگر عرضه می‌شود

پس از کش و قوس های فراوان سرانجام زمان ارائه رمزارز تلگرام با عنوان «گرم» تا حدودی مشخص شده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ آخرین بار که خبرهای مربوط به رمزارز گرم (Gram) در رسانه ها منتشر شد، گمانه زنی هایی در مورد لغو این پروژه به گوش می رسید اما بر اساس گزارش نیویورک تایمز کمپانی تلگرام نخستین دور از رمزارز خود را طی دو ماه آینده عرضه خواهد کرد.

تلگرام حدود ۳۶۵ میلیون کاربرد دارد

دلیل این شتاب به ضرب الاجلی برمی گردد که بر اساس آن اگر تلگرام تا ۹ آبان موفق به عرضه رمزارز نشود، ۱.۷ میلیارد دلاری که از طریق عرضه اولیه (ICO) از سرمایه گذاران دریافت کرده را باید تمام و کمال به آنها برگرداند. خبر مربوط به این ضرب الاجل ابتدا به صورت شایعه منتشر شد اما تایمز صحت آن را تایید کرده است.

به گفته سه منبع آگاه رمزارز گرم در کیف پول دیجیتالی به همین نام ذخیره خواهد شد و تلگرام قصد دارد آن را در اختیار  نزدیک به ۳۶۵ میلیون کاربرش در سراسر دنیا قرار دهد.

لیبرای فیسبوک یکی از سرویس های مشابه گرم است که علی رغم اعتبار و گستردگی فیسبوک، نمایندگان کنگره آمریکا به آن روی خوش نشان نداده اند و این در حالی است که ماهیت تلگرام پیچیدگی ماجرا را بیشتر می کند. این اپلیکیشن به کاربران اجازه ارسال پیام های رمزنگاری شده را می دهد که دولت ها چندان دل خوشی از آن ندارند. کمپانی پاول دورف اطلاعات چندانی را در مورد گرم ارائه نکرده اما ظاهرا از پروتکل چندمنظوره مبتنی بر فناوری بلاکچین بهره برده و کارکردی شبیه بیت کوین خواهد داشت.

در این صورت امکان رهگیری تراکنش ها برای مراجع قانونی بسیار دشوار خواهد بود و به همین خاطر هنوز مشخص نیست دولت ها چگونه با این رمزارز برخورد خواهند کرد، هرچند با توجه به فیلتر بودن این سرویس در کشورمان، احتمالا خرید و فروش آن در ایران به رسمیت شناخته نخواهد شد.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/08/14 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

هند و رژیم صهیونیستی برای همکاری در حوزه‌های دفاعی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری توافق‌نامه امضا کردند.

راه‌اندازی
1404/08/14 - 05:50- تروریسم سایبری

راه‌اندازی شرکت جدید اسرائیلی امنیت ابری

روؤسای سابق سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، یک شرکت امنیت ابری به نام «Sweet Security» راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.