about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

مدیر توسعه سِیواَتوضیح داد: با توسعه‌ی این گجت توانستیم اطلاعاتی از نمونه‌های خارجی موجود در بازار و نمونه‌هایی که در کشور تولیدشده است را تجمیع کنیم

یه گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ رحمت‌الله مهدی خانی، مدیر توسعه کسب‌وکار گجت سِیواَپ (Save app) با کاربری مراقبت از سالمندان با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین گفت: طبق آمار ثبت‌احوال، کشور ما با رشدی 2.5 درصدی در حال پیر شدن است و با توجه به اینکه نیازهای دوره سالمندی نیز به همین نسبت و مخصوصاً در حوزه سلامت سالمندان در حال افزایش است، تصمیم گرفتیم راه‌حلی فناورانه برای رفع نگرانی خانواده‌ها در نگهداری سالمندان، بومی‌سازی و تولید کنیم.
وی، ادامه داد: نمونه‌های زیادی از گجت‌های مراقبتی سالمندان در دنیا وجود دارد اما مشکل اصلی این است که اطلاعات دریافتی به سرورهای خارجی و شرکت‌های تولیدکننده ارسال می‌شود و قابل‌تحلیل و بهره‌برداری نیست.
مهدی خانی، افزود: ما با توسعه‌ی گجت سِیواَپ (Save app) توانستیم اطلاعاتی از نمونه‌های خارجی موجود در بازار و نمونه‌هایی که در کشور تولیدشده است را تجمیع و از این اطلاعات برای ارائه‌ی سرویس‌های مناسب به سالمندان استفاده کنیم.
وی، اظهار کرد: نکته حائز اهمیت این است که با توجه به وضعیت اجتماعی و فرهنگی در کشور، تعداد سالمندانی که تنها زندگی می‌کنند رو به افزایش است و اگر اتفاقی مثل سکته یا زمین خوردن رخ دهد، تأخیر در تماس یا اطلاع به خانواده و اطرافیان، ممکن است خسارت‌های جبران‌ناپذیری برای سالمند رخ دهد و باعث مشکلات عدیده‌ای برای خانواده سالمند بشود.
مهدی خانی، خاطرنشان کرد: گجت‌های ما دارای دکمه‌ای است که اگر اتفاقی رخ دهد با فشردن آن در کسری از ثانیه به کسانی که شماره آن‌ها در این برنامه ذخیره‌شده باشد که می‌تواند همسایه یا فرزند آن شخص باشد، از طریق سرور تماس تلفنی خودکار گرفته می‌شود. و در زمان طلایی نجات، عملیات نجات توسط این افراد انجام می‌شود.
مدیر توسعه کسب‌وکار گجت سِیواَپ (Save app)، افزود: درفاز دوم توسعه این نرم‌افزار، اطلاعات سلامتی سالمند از طریق گجت‌های هوشمند سیواپ روی سرور ارسال می‌شود تا خانواده از طریق برنامه‌ای که مخصوص خانواده سالمند است؛ از روی گوشی این اطلاعات را به‌طور آنلاین مشاهده کنند. همچنین  هوش مصنوعی با تحلیل این اطلاعات ریسک بروز بیماری‌های مختلف را پیش‌بینی می‌کند؛ به‌عنوان‌مثال امکان تشخیص سکته قلبی از یک ماه قبل ممکن است و ما درحال‌توسعه الگوریتم‌های مربوط به آن هستیم.
مهدی خانی، ادامه داد: سرویس دیگر ما "سرویس همدم" است. با توجه به نیازهای روحی و جسمی سالمندان این سرویس را راه‌اندازی کردیم و با پرستاران مجربی همکاری می‌کنیم. پرستاران با توجه به اطلاعات  ثبت‌شده در پروفایل سالمند، طی تماس تلفنی روزانه ، وضعیت سلامت وی را بررسی نموده و مشاوره‌های لازم را به وی ارائه می‌نمایند.
وی، اظهار کرد: اصلی‌ترین نیاز سالمندان هم‌صحبتی و توجه به آنان است و ما با سرویس همدم این نیاز روحی آنان را براورده می‌کنیم. ضمناً پرستاران هفته‌ای یک‌بار مجموعه اطلاعات  را در قالب گزارش تفصیلی به خانواده سالمند تحویل می‌دهند.
مدیر توسعه کسب‌وکار گجت سِیواَپ (Save app)، افزود: این سرویس در شرایط پاندمی کرونا، سرویسی است که به سالمند کمک به سزایی می‌کند.
وی، در پایان گفت: یک ماه اول این سرویس برای تمام سالمندان رایگان است. همچنین این سرویس به‌عنوان هدیه روی تمام گجت‌های ما ارائه می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
انهدام
1404/06/13 - 18:06- جرم سایبری

انهدام بزرگ‌ترین شبکه غیرقانونی پخش زنده ورزشی جهان در مصر

سایت غیرقانونی استریم ایست، یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های پخش زنده ورزشی در جهان، روز چهارشنبه توسط مقامات مصری تعطیل شد و دو نفر که گفته می‌شود در این فعالیت‌ها نقش داشتند، دستگیر شدند.

قطعی
1404/06/13 - 18:04- اروپا

قطعی سرویس‌های گوگل در ترکیه و اروپا

سرویس‌های گوگل در ترکیه و بخش‌هایی از اروپا از دسترس خارج شدند.

تمدید
1404/06/13 - 17:54- آمریکا

تمدید ۱۰ ساله دو برنامه کلیدی سایبری آمریکا

کمتر از یک ماه مانده به پایان مهلت قانونی، روند قانون‌گذاری برای تمدید دو قانون مهم سایبری در کنگره آمریکا آغاز شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.