about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

رشد حملات سایبری بر پایه PDF

کارشناسان امنیتی به تازگی اعلام کردند، موج حملات سایبری که با استفاده از PDF انجام می‌شوند به طور قابل توجهی در حال افزایش است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ متخصصان امنیتی به تازگی گزارش داده‌اند تعداد فایل‌های PDF آلوده شده به بدافزار در حال افزایش است. این فایل‌ها به طور گسترده آمریکا و انگلیس را هدف قرار داده و به نظر می‌رسد از روسیه ارسال می‌شوند. با وجود این بیشتر این حملات، آمریکا را هدف قرار دادند.

شرکت امنیت سونیک وال (SonicWall)، توضیح داد در سال 2018 بیش از 47 هزار حمله جدید در فایل‌های PDF کشف شده‌اند؛ اما تنها در مارس 2019، حدود 73 هزار حمله بر پایه PDF شناسایی شد.

بیل کانر (Bill Conner)، مدیر سونیک وال گفت:

این شرکت در ماه‌های دسامبر و ژانویه رشد حملات بر پایه PDF را مشاهده کرده بود؛ اما در ماه مارس این آمار بسیار قابل‌توجه بود. بسیاری از تهاجم‌ها توسط روسیه انجام می‌گیرد.

کانر شرح داد، سونیک وال با استفاده از فناوری «بازرسی عمیق حافظه در زمان واقعی» (Real-Time Deep Memory Inspection)، بیش از 83 هزار رویداد مشکوک را شناسایی کرد که در گذشته مشاهده نشده بودند. 67 هزار عدد از این حملات به کلاه‌برداری‌های بر پایه PDF و بیش از 5 هزار 500 عدد آن PDF هایی مرتبط با دیگر بدافزارها بودند.

مدیر سونیک وال ادامه داد:

من نمی‌خواهم هشدار بدهم؛ اما به وضوح مشخص است که کسب‌وکارها و دولت‌های ما امروزه بر پایه PDF عمل می‌کنند.

بسیاری از کنترلرهای امنیتی سنتی، همچنان نمی‌توانند لینک‌های پنهان درون PDF را شناسایی کرده یا از بین ببرند. در اغلب موارد این تهدیدات جعل، کلاه‌برداری یا فیشینگ هستند؛ اما ممکن است در آینده به مسئله‌ای خطرناک‌تر تبدیل شوند.

مقام مذکور اظهار کرد:

حملات بالا را به عنوان یک ایمیل هرزنامه در نظر بگیرد. به نظر قانونی می‌آیند؛ بنابراین شما روی آن کلیک کرده و احتمالاً بلافاصله آلوده می‌شوید. این حملات قابلیت‌های بسیار پیچیده‌ای دارند. تنها به این دلیل که هکرها امروزه از PDF برای کلاه‌برداری استفاده می‌کنند، به این معنی نیست که توانایی به کارگیری آن‌ها را با اهداف جداگانه‌ی دیگری ندارند.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.