about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

شبکه اجتماعی توئیتر دست به اقدامی جدید برای ایجاد مرکز انتخاباتی در پیام رسان خود زده است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ توییتر از آن جایی کم تر از دو ماه به انتخابات باقی مانده و مهلت ثبت نام در اخذ آرای پستی رو به اتمام است، در حال معرفی یک مرکز انتخاباتی می باشد.
این مرکز انتخاباتی امکان رای دهی آنی را برای کاربران فراهم می کند و آخرین و مهم ترین اخبار های انتخاباتی را پوشش می دهد.
این مرکز برای کاربران ایالات متحده در بالای صفحه جستجو قرار دارد. این مرکز طراحی شده در شبکه اجتماعی توئیتر، آخرین اخبار مهم انتخاباتی و محلی را به زبان های انگلیسی و اسپانیایی منشر می کند و مناظره های زنده کاندیدا های ریاست جمهوری و دیگر رویداد های مهم مربوطه را به صورت زنده برای کاربران پخش می کند. 
این شرکت گفت:


« توییتر قصد دارد تا این امکان را به هر فرد واجد شرایط بدهد تا در انتخابات 2020 ریاست جمهوری آمریکا شرکت کند.ما در حال حاضر بر روی آن متمرکز هستیم تا به مردم کمک کنیم تا بتوانند در رای گیری ثبت نام کنند، با پروسه اخذ رای در دوران کرونا آشنا شوند و اطلاعات کافی در مورد فرد مدنظر خود را به دست بیاورند.»


این مرکز همچنین این آموزش را به رای دهندگان می دهد تا از اطلاعات منابع تایید نشده و همچنین دو حزبیان استفاده نکنند. این آموزش تا زمان انتخابات ادامه دارد و همراه با اطلاعات و موضوعاتی مانند نحوه رای دهی غیر حضوری و راهنمای انتخاباتی در دوران کرونا به کار خود ادامه می دهد.
توئیتر نیز مانند دیگر شبکه های اجتماعی در تلاش است تا سرعت جریان انتشار اخبار نادرست و جعلی انتخاباتی را کنترل، و از انتشار آن ها جلوگیری کند.


این شرکت سال گذشته تبلیغات انتخباتی را در پلتفرم خود ممنوع کرد. توئیتر همچنین از انتشار اخبار نادرست انتخاباتی، سیاسی و پزشکی دونالد ترامپ و امثال این ها جلوگیری کرد.
فیسبوک نیز هفته گذشته مثل همیشه ادعا کرد که از انتشار این نوع اخبار جلوگیری خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تهدید
1404/06/25 - 14:24- سایرفناوری ها

تهدید بیت‌کوین توسط پیشرفت‌های کوانتومی

پیشرفت‌های کوانتومی می‌تواند بیت‌کوین را در دهه ۲۰۳۰ تهدید کند.

هشدار
1404/06/25 - 13:29- جرم سایبری

هشدار اف‌بی‌آی درباره حملات باج‌افزاری اسکترد اسپایدر و شاینی‌هانترز

اف‌بی‌آی در هشدار تازه‌ای اعلام کرده است که دو گروه جنایتکار سایبری با نام‌های اسکترد اسپایدر و شاینی‌هانترز که با کدهای UNC6040 و UNC6395 نیز شناخته می‌شوند، به سرقت گسترده داده‌ها از سامانه‌های سیلزفورس دست زده اند.

حمله
1404/06/25 - 13:20- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به مدارس منطقه آموزشی اووالدی

یک حمله باج‌افزاری موجب شد منطقه آموزشی مستقل اووالدی در تگزاس بیشتر روزهای این هفته را تعطیل کند، زیرا مسئولان در تلاش برای بازگرداندن سامانه‌ها هستند.