about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

اداره مخابرات پاکستان (PTA) یک پلتفرم متمرکز برای مقابله با حملات سایبری به زیرساخت‌های مخابراتی راه‌اندازی کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مرکز عملیات امنیت ملی مخابرات (NTSOC) با هدف بهبود امنیت زیرساخت‌های مخابراتی و ایجاد فضای سایبری امن و انعطاف‌پذیر برای پاکستان، راه‌اندازی شده است.

اداره مخابرات پاکستان افزوده است که مرکز عملیات امنیت ملی مخابرات، اولین مرکز عملیات امنیتی متمرکز بر بخش خواهد بود که پس از تدوین سیاست امنیت سایبری تشکیل شده است.

این مرکز دارای سه جزء کلیدی خواهد بود: مدیریت حوادث و رویدادهای امنیتی (SIEM)، اطلاعات تهدید و هماهنگ‌سازی امنیتی و پاسخ خودکار (SOAR) که برای نیازهای محلی سفارشی‌سازی شده‌اند.

این مرکز تحت قانون سیاست امنیت سایبری ملی پاکستان در سال 2021 و قانون پیشگیری از جرائم الکترونیکی (Peca 2016) با هدف ایمن‌سازی داده‌ها و زیرساخت‌های مهم مخابراتی پاکستان در برابر حملات سایبری ایجاد شده است.

این پروژه راه‌حل‌های امنیتی را برای شرکت‌ها ارائه می‌کند تا آمادگی خود را در برابر هرگونه حمله افزایش دهند.

مرکز عملیات امنیت ملی مخابرات با اپراتورهای مخابراتی و تیم ملی واکنش اضطراری رایانه‌ای (Cert) یکپارچه خواهد شد تا از پاسخ سریع و مؤثر به هر حمله اطمینان حاصل شود.

با ادغام این پورتال، شرکت‌های مخابراتی و ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی قادر خواهند بود اطلاعات تهدیدات را با اداره مخابرات پاکستان و سایر اپراتورهای صنعت به اشتراک بگذارند.

این پورتال به اشتراک‌گذاری اطلاعات بین اداره مخابرات پاکستان و ارائه‌دهندگان خدمات مخابراتی در مورد آخرین تهدیدات امنیت سایبری، حوادث، آسیب‌پذیری‌ها، اخبار امنیتی و سایر اطلاعات را تسهیل خواهد کرد.

هشت شرکت مخابراتی ثبت‌شده در این کشور شامل جز (Jazz)، تلنور پاکستان، جی4زانگ (Zong 4G)، یوفون، پی تی سی ال (PTCL)، ترنس وورل (Transworld)،شرکت ملی مخابرات و سازمان ارتباطات ویژه وجود دارد.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.