about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مدرسه امنیت سایبری با همکاری اسرائیل در فیلیپین راه‌اندازی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اولین مدرسه سایبری معتبر جهانی در مانیل، پایتخت فیلیپین راه‌اندازی شد و آموزش امنیت سایبری اسرائیل را به فیلیپین می‌آورد.

«CybersCool Defcon» برنامه‌هایی بر اساس ماژول‌های توسعه یافته به‌وسیله «ThriveDX»، شرکت نرم‌افزار به عنوان سرویس (Saas) مستقر در تل‌آویو که به‌وسیله روی زور (Roy Zur) تأسیس شده است، ارائه می‌دهد که قبلاً طراحی و آموزش واحدهای اطلاعاتی و سایبری نخبه رژیم صهیونیستی را رهبری می‌کرد.

تاتو آمسیلی (Tatoo Amsili)، بنیانگذار CybersCool Defcon، در جریان راه‌اندازی مدرسه به خبرنگاران گفت :

«این اولین مدرسه سایبری معتبر جهانی در فیلیپین است و ایده این است که مهارت مردم را به ارمغان بیاورد. این نه تنها در مورد امنیت، بلکه به هر چیزی مربوط می‌شود.»

آنها همچنین در حال مذاکره با آژانس‌های مختلف در مورد برنامه‌های آموزشی احتمالی برای پرسنل دولتی هستند؛ زیرا سازمان‌های دولتی نباید صرفاً به یک ارائه دهنده خدمات شخص ثالث متکی باشند.

وی افزود :

«هر بخش در واقع امروز آنلاین می شود و (آنها) واقعاً نیاز دارند افراد خود را داشته باشند که نمی‌توانند به شخص ثالث در سخت‌افزار و نرم‌افزار وابسته باشند. این کافی نیست که بعداً به افراد نیاز داریم تا آن را به دست بگیرند و مدیریت کنند.»

CybersCool Defcon دارای 6 برنامه آموزشی از جمله «Bootcamp» امنیت سایبری «Zero to Hero» است که در ماه اوت 2022 افتتاح خواهد شد.

رامی عفراتی (Rami Efrati)، یکی از مؤسسان و رئیس سابق بخش غیرنظامی دفتر سایبری ملی اسرائیل، ادعا کرد که تأسیس مدرسه در فیلیپین به تنهایی این پیام را منتقل می‌کند که اسرائیل آماده است تا دانش خود را در زمینه امنیت سایبری به اشتراک بگذارد.

وی در مصاحبه‌ای اظهار داشت :

«سایبری فقط مربوط به حملات سایبری نیست، من در مورد تروریسم سایبری نیز صحبت می‌کنم. زیرا اگر کسی بخواهد با انجام کارهای غیرقانونی بر مردم و دولت تأثیر بگذارد، ما باید فوراً جلوی آن را بگیریم. بنابراین اسرائیلی‌ها، تا آنجا که من تجربه دارم، آماده هستند تا این اطلاعات را با شما در میان بگذارند. این مدرسه تنها یک راه است.»

در عین حال، ایلان فلوس (Ilan Fluss)، سفیر رژیم صهیونیستی در فیلیپین، راه‌اندازی این مدرسه را پایه‌ای قوی برای همکاری بیشتر امنیت سایبری بین دو طرف معرفی کرد.

فلوس مدعی شد :

«این بخش در اسرائیل بسیار پر جنب و جوش و فعال است، بنابراین واقعاً این بخش را به فیلیپین می‌آورد و سعی می‌کند آن را بومی کند؛ و این دقیقاً چشم‌انداز سفارت است و من این را به عنوان یک الگو می‌بینم.»

CybersCool Defcon به‌وسیله ادیسون آبلا (Edison Abella) و آمسیلی تأسیس شد و ریناتو پونو (Reynato Puno)، قاضی بازنشسته، رئیس هیئت مدیره آن بود.

Paragraphs
CybersCool
CybersCool Defcon Chairman of the Board Reynato Puno

منبع:

تازه ترین ها
آیا
1404/03/28 - 12:08- جنگ سایبری

آیا رژیم صهیونیستی واقعاً می‌تواند واتساپ را هک کند؟

مقامات ایرانی امروز از شهروندان خواستند فوراً اپلیکیشن واتساپ را از تلفن‌های همراه خود حذف کنند.

حمله
1404/03/28 - 11:38- جنگ سایبری

حمله سایبری به صرافی رمزارز ایرانی نوبیتکس

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیان بیش از ۴۸ میلیون دلاری شده است.

آماده‌باش
1404/03/28 - 10:53- آمریکا

آماده‌باش آمریکا برای حمله احتمالی ایران به شبکه‌های حیاتی

سازمان‌هایی که مدیریت زیرساخت‌های حیاتی مانند برق، آب و حمل‌ونقل در ایالات متحده را بر عهده دارند، در حال آماده‌سازی برای موج احتمالی حملات سایبری از سوی ایران هستند.