about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

کارشناسان معتقدند که دولت‌های چین و هند در میان اهداف اصلی مهاجمان سایبری هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که چین و هند از جمله کشورهایی بودند که در 2 سال گذشته در مورد حملات علیه بخش دولتی مورد هدف قرار گرفتند.

براساس داده‌های «CloudSEK»، شرکت امنیت سایبری مستقر در هند، حملات سایبری علیه دولت هند در سال 2022 تشدید شد، زیرا گروه‌های هکری مانند «Dragon Force Malaysia» کمپین‌های خود را در شبه قاره افزایش دادند.

گروه‌های هکتیویست دیگر نیز به آن کمپین‌ها پیوستند و از آن حمایت کردند و مسیر را برای کمپین‌های بعدی هموار کردند. CloudSEK عنوان کرد که در همان زمان، سازمان‌های دولتی در هند نیز به اهداف محبوبی برای کمپین‌های فیشینگ گسترده تبدیل شده‌اند.

دولت چین همچنین شاهد افزایش حملات سایبری، به ویژه از سوی گروه‌های تهدید پایدار پیشرفته (APT) در سال 2021 بود.

کارشناسان معتقدند که نزدیک به 96 درصد از حملات علیه چین به‌وسیله گروه تهدید علیه غرب تحت عملیات رنمینبی (Renminbi)، به عنوان انتقام از فعالیت‌های چین علیه تایوان و جامعه اویغور، آغاز شد و تئوری‌های توطئه در مورد چین مسئول شیوع کووید-19 ممکن است در افزایش حملات نقش داشته باشد.

علاوه بر چین و هند، ایالات متحده و اندونزی نیز به شدت مورد هدف عوامل تهدید قرار گرفتند. این 4 کشور روی هم حدود 40 درصد از کل حوادث گزارش شده در بخش دولتی را تشکیل می‌دهند.

انگیزه پشت حملات سایبری

در حالیکه انگیزه اصلی اکثر عوامل تهدید، نفوذ و فروش داده‌ها با هدف مالی است، اما این تنها دلیلی نیست که آنها دولت‌ها را هدف قرار می‌دهند. این تغییر به وضوح از ظهور گروه‌های مختلف تهدید پایدار پیشرفته و کمپین‌های هکتیویست در دهه گذشته مشهود است.

در سال گذشته، CloudSEK افزایش قابل توجهی در فعالیت‌های هکریستی یافت که حدود 9 درصد از حوادث سایبری گزارش شده در بخش دولتی را تشکیل می‌داد.

این آمار نشان می‌دهد که حملات علیه دولت‌ها دیگر محدود به منافع مالی نیست. در عوض، اکنون از آنها به عنوان وسیله‌ای برای ابراز حمایت یا مخالفت با یک هدف سیاسی، مذهبی یا حتی اقتصادی استفاده می‌شود.

گروه‌های باج‌افزاری نیز در بخش دولتی فعال بودند و 6 درصد از کل حوادث را تشکیل می‌دادند و «LockBit» برجسته‌ترین اپراتور باج‌افزار بود.

با وجود اینکه اکثر حملات روی به خطر انداختن داده‌ها و دسترسی متمرکز بودند، چند حمله برای افشای نقص در وضعیت امنیت سایبری یک کشور انجام شد. CloudSEK مشاهده کرد که چنین حملاتی علیه اندونزی انجام شده است.

ظهور باج‌افزار به عنوان یک سرویس (ransomware-as-a-service) همچنین منجر به حملات بیشتر به‌وسیله دولت شده است. CloudSEK گفت :

«عوامل تهدید توسعه و تبلیغات زیرساخت‌های جنایی اختصاصی را آغاز کرده‌اند که می‌تواند به‌وسیله دولت‌ها یا افراد خریداری و برای اهداف پلید استفاده شود.»

منبع:

تازه ترین ها
رکورد
1404/10/12 - 10:00- ابزارهای هوشمند

رکورد سریع‌ترین پهپاد دنیا شکسته شد؛ ۶۲۶ کیلومتربرساعت

پهپادهای تجاری دربرابر رکورد جدید گینس حرفی برای گفتن ندارند و یک پهپاد دست‌ساز مرزهای سرعت را با عملکردی خیره‌کننده جابه‌جا کرده است.

اشتباه
1404/10/12 - 09:56- ابزارهای هوشمند

اشتباه خنده‌دار ربات انسان‌نما Unitree G1: ضربه فنی مربی و تقلید درد او! [تماشا کنید]

در این ویدیو یک مربی انسانی با استفاده از لباس مخصوص موشن کپچر، درحال کنترل ربات G1 است؛ تا اینکه حادثه جالبی رخ می‌دهد.

بدافزار
1404/10/12 - 09:50- آسیب پذیری

بدافزار چینی ۸.۸ میلیون کاربر مرورگر‌های محبوب را آلوده کرد

پژوهشگران امنیت سایبری از شناسایی یکی از گسترده‌ترین و پیچیده‌ترین عملیات‌های بدافزاری مبتنی بر افزونه‌های مرورگر خبر داده‌اند که طی هفت سال گذشته، دست‌کم ۸.۸ میلیون کاربر مرورگرهای کروم، اج و فایرفاکس را آلوده کرده است.