about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

پلیس سایبرآباد در هند از برگزاری یک برنامه آموزشی برای بهبود مهارت‌های تحقیق در مورد جرایم سایبری خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس سایبرآباد (Cyberabad) در هند، یک برنامه آموزشی برای بهبود مهارت‌های تحقیق در مورد جرایم سایبری برای 90 پرسنل پلیس ترتیب داد.

پلیس سایبرآباد در یک یادداشت مطبوعاتی گفت که پرسنل یک دوره آموزشی درباره پزشکی قانونی عمیق امنیت سایبری و تحقیقات نقض داده و شبیه‌سازی‌های پیشرفته هک را می‌گذرانند.

وی سی ساجانار (VC Sajjanar)، کمیسونر پلیس سایبرآباد در این خصوص توضیح داد :

«این آموزش به‌وسیله «Cyber Hats Solution» ارائه شده است و در روزهای آینده پرسنل بیشتری از پلیس سایبرآباد تحت همین آموزش قرار می‌گیرند.»

 در طول آموزش، محققان با مواردی هنگام رسیدگی به پرونده‌هایی در مورد رسانه‌های اجتماعی، تهدیدهای ایمیل، تهدیدات سایبری و پزشکی قانونی دیجیتال مواجه می‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1404/04/16 - 13:27- آسیا

جریمه شدن اپلیکیشن‌های چینی در تایوان

تایوان اپلیکیشن‌های چینی را به اتهام نقض امنیت داده‌ها جریمه کرد.

مسدودسازی
1404/04/16 - 13:22- جرم سایبری

مسدودسازی ۳ هزار حساب ایمیل توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که ۳ هزار حساب ایمیل اوت لوک و هاتمیل را که معتقد بود توسط کارکنان فناوری اطلاعات کره شمالی ایجاد شده‌اند، تعلیق کرده است.

محکومیت
1404/04/16 - 13:04- جنگ سایبری

محکومیت 16 ساله مجرم سایبری حامی اوکراین در روسیه

یک دادگاه در روسیه مردی را به اتهام انجام حملات سایبری که باعث اختلال در زیرساخت‌های حیاتی شد، به ۱۶ سال حبس در زندان با امنیت بالا محکوم کرد. این خبر روز چهارشنبه توسط مقامات اعلام شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.