about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

دورخیز NSA برای سوءاستفاده از اینترنت اشیاء

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ برخی کارشناسان امنیتی معتقدند همه چیز از جمله ترموستات‌ها یا دستگاه‌های ضربان شمار قلب، می‌تواند زمینه ساز بروز حملات سایبری و سرقت اطلاعات باشند. به اعتقاد آن‌ها، سازمان‌های جاسوسی، نظیر آژانس امنیت ملی آمریکا، به دنبال گسترش نفوذ خود در سایر کشورها هستند و ازاین‌رو ابزارهای متصل به اینترنت نظیر ترموستات‌ها که در محدوده اینترنت اشیاء به شمار می‌آیند، حفره‌های امنیتی بالقوه‌ای برای حضور هکرهای دولتی هستند.
این اظهارنظر کارشناسان، به این علت بیان می‌شود که به تازگی، برخی مقامات امنیتی آمریکایی، در صحبت‌هایی از اینترنت اشیاء به عنوان یک میدان مؤثر برای بازبینی و نظارت یاد کرده‌اند. بر اساس برخی اظهارنظرها، آمریکایی‌ها طی چند سال اخیر، به بهانه مبارزه با تروریسم، زمینه نفوذ خود در هر میدانی را فراهم کرده است و این اظهارنظرها هم بی‌ارتباط با احتمال جاسوسی رسمی آمریکا از ابزار اینترنت اشیاء نیست.
ریچارد لجت (Richard Ledgett)، معاون آژانس امنیت ملی آمریکا، دراین‌باره به اظهار نظر پرداخته و عنوان کرده است: «این آژانس به صورت تئوریک به این موضوع می‌پردازد و صرفاً در حال حاضر، استفاده از اینترنت اشیاء برای بازبینی و نظارت، در حد یک ایده و نظریه است.»
لجت، در بخش دیگری از صحبت‌های خود دراین‌باره گفت: «همان‌گونه که کار من ورود به شبکه‌های سایر مردم است، پیچیدگی نیز دوست من است. اولین باری که شما یک نرم‌افزار را به روزرسانی می‌کنید، شما به معرفی یک آسیب‌پذیری پرداخته‌اید و این، یک نقطه مطلوب برای نفوذ است.»
در اوایل سال جاری میلادی نیز، جیمز کلپر، رییس مرکز اطلاعات ملی آمریکایی نیز در صحبت‌هایی، اینترنت اشیاء را مورد مناسبی برای نظارت و موقعیت‌یابی عنوان کرد، موضوعی که قطعاً نگرانی‌ها در بین کاربران به جهت نقض حریم خصوصی را تشدید خواهد کرد.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.