about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

کارشناسان یک آسیب‌پذیری حیاتی را شناسایی کرده‌اند که امکان حمله به زیرساخت‌های کنترل صنعتی را فراهم می‌آورد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وجود یک آسیب‌پذیری حیاتی در سامانه کنترل صنعتی دلتا (Delta) به هکرها اجازه می‌دهد با نفوذ به یک شبکه، کنترل کامل آن را در دست بگیرد.

سامانه «Delta enteliBUS Manager»، کنترل انواع قطعات سخت‌افزاری که معمولاً در تنظیمات صنعتی به کار می‌روند را متمرکز می‌کند؛ اما استفاده از آن می‌تواند مشکلات بسیار زیادی را به وجود آورد. برای مثال امکان دست‌کاری از راه دور سامانه‌ها، دیگ‌های بخار، حسگرهای اعلام هشدار، سیستم کنترل دما برای تجهیزات حیاتی یا روشنایی محوطه برای مهاجم فراهم می‌شود.

پژوهشگران مک‌آفی توضیح دادند، نقص یاد شده به علت وجود یک باگ است ک به سرریز بافر منجر می‌شود. به این معنی که در اندازه‌ی حافظه‌ی مورد استفاده برای کنترل داده‌ای شبکه و حجم اطلاعات ورودی، تناسبی وجود ندارد.

مارک برزا (Mark Bereza)، محقق امنیتی مک‌آفی، در زمان برگزاری اجلاس دفکان 2019 (DefCon 2019) گفت:

بدترین نکته آن است که در حمله‌ی یاد شد از ویژگی برودکست ترافیک شبکه بهره می‌گیرد. در نتیجه نمی‌توان هدف یا اهداف نهایی موجود در شبکه را شناسایی کرد. در نتیجه نسخه‌ای جدید و پیچیده از مارکو پلو (Marco Polo) به وجود می‌آید. هکر تنها لازم است در تاریکی با صدای بلند بگوید مارکو و سپس منتظر بماند تا اهداف ناشناخته در پاسخ پلو را فریاد بزنند.

برای ایجاد مشکل در محیط‌های صنعتی یا تجاری، تنها دستیابی به سیستم‌عامل «enteliBUS Manager» کافی نیست؛ بلکه باید به سیستم‌هایی که کنترل می‌کند نیز دست پیدا کرد. به همین منظور محققان روشی را ایجاد کردند که با استفاده از سیستم «HPVC» یا همان کنترل کننده سامانه گرمایشی و تهویه مطبوع به تکرار و انتشار حمله بپردازند.

برزا ادامه داد:

اگر می‌خواستیم مشاهده کنیم که چگونه به دستگاه گفته می‌شود، سوییچ را عوض کند؛ ابتدا نحوه انجام این کار را در شرایط عادی مشاهده کرده و کدهایی که اجرا می‌شوند ر بررسی کنیم. سپس باید تلاش کنیم این شرایط زال با اجرای دستی کدها بازسازی کنیم تا به صورت کامل فرآیند مشاهده شود. این راهبرد برای مدیریت هر مجموعه از ابزارهایی که توسط eBMGR پشتیبانی می‌شوند، مؤثر است.

کارشناسان یک بدافزار مخرب ساختند که امکان کاشت درب پشتی را فراهم کرده، به هکر اجازه می‌دهد با ارسال دستوراتی از راه دور، سخت‌افزارهای متصل را کنترل کند.

محقق مذکور شرح داد:

برای این که شرایط بدتر شود، اگر هکر آدرس IP یک دستگاه را به دست آورد، امکان انتشار بدافزار از طریق اینترنت نیز فراهم می‌آید. در نتیجه تأثیرپذیری آن به صورت چشم‌گیری بیشتر خواهد شد.

وی اظهار کرد نقص یاد شده هم‌اکنون برطرف شده است؛ اما با توجه به اطلاعات کسب شده از طریق موتور جستجوی شودان (Shodan)، در حال حاضر 1600 سامانه آسیب‌پذیر همچنان در سراسر جهان وجود دارند.

تازه ترین ها
الزام
1404/12/03 - 14:44- اروپا

الزام ۴۸ ساعته برای حذف تصاویر خصوصی بدون رضایت

نخست‌وزیر بریتانیا اعلام کرد بر اساس اصلاحیه‌ای جدید، شرکت‌های فناوری موظف خواهند بود تصاویر خصوصی منتشرشده بدون رضایت را ظرف ۴۸ ساعت حذف کنند؛ در غیر این صورت با جریمه‌های سنگین یا مسدودسازی خدمات در این کشور مواجه می‌شوند.

بیش
1404/12/03 - 14:39- جرم سایبری

بیش از ۷۰۰ حمله «جک‌پاتینگ» به خودپردازهای آمریکا در سال ۲۰۲۵

پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد در سال ۲۰۲۵ بیش از ۷۰۰ مورد حمله موسوم به «جک‌پاتینگ» علیه دستگاه‌های خودپرداز ثبت شده که مجموع خسارت آن از ۲۰ میلیون دلار فراتر رفته است؛ حملاتی که عمدتاً با بدافزار پیشرفته پلوتوس انجام شده‌اند.

تداوم
1404/12/03 - 14:30- جنگ سایبری

تداوم فعالیت طوفان ولت در زیرساخت‌های حیاتی آمریکا

گزارش جدید یک شرکت امنیت سایبری نشان می‌دهد گروه هکری منتسب به چین با نام طوفان ولت، همچنان در شبکه‌های آب و برق آمریکا و برخی کشورهای عضو ناتو حضور دارد و بخشی از این نفوذها ممکن است هرگز شناسایی نشود.