about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

دغدغه‌های امنیت سایبری بحرین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بعد از ملاقات برخی سران عرب در کمپ دیوید با اوباما در چند ماه گذشته، گروهی به نام «کارگروه سایبری» متشکل از نمایندگان آمریکا و کشورهای عرب حوزه‌ی خلیج‌فارس، تشکیل شد و هدف از آن تلاش بری بهبود امنیت سایبر بود. خلید بن دعیج الخلیفه، از اعضای این گروه و مدیر امنیت سایبر سازمان تنظیم مقررات مخابرات بحرین، اعلام کرد امنیت سایبر مسئله‌ای است که نیازمند همکاری بین‌المللی و به اشتراک‌گذاری اطلاعات است.
وی به این نکته اشاره کرد که امنیت سایبر از دیدگاه اقتصادی و امنیتی یک اولویت برای بحرین است و این کشور در حال اتخاذ معیارهایی از سوی کشورهای عرب و آمریکا برای تقویت امنیت سایبر زیرساخت‌های حیاتی است.
بن دعیج افزود تهدیدات سایبری می‌تواند موجب تشنج اقتصادی در سطح ملی شود، عملیات تاکتیکی نظامی را به هم بزند یا منجر به اختلال در عملکرد سامانه‌های رایانه‌ای مانند شرکت آرامکو شود. بعد از جریان حمله به آرامکو، آمریکا کشورهای این منطقه را تشویق کرد تا امنیت سایبر خود را تقویت کنند و از این طریق آمریکا متحدان سایبری خود را افزایش می‌دهد.
بحرین در سال 2013، ایران را متهم به حمله سایبری به این کشور کرد. باید افزود کشورهای عرب حاشیه‌ی خلیج‌فارس با کشورهای دیگر به‌منظور تقویت پدافند و امنیت سایبر خود شروع به همکاری کرده‌اند؛ مانند همکاری بحرین، عربستان سعودی و قطر یا همکاری کویت با انگلیس.
لازم به ذکر است در سال 2002، وزارت اطلاعات بحرین وب‌گاه‌هایی را که فعالیت‌های ضد دولت این کشور انجام می‌دادند فیلتر کرد. همچنین نظارت‌های گسترده نسبت به فعالیت‌های آنلاین در بحرین صورت می‌گیرد که یکی از اهداف این نظارت‌ها، کنترل حرکات مخالفان و مخصوصاً شیعیان این کشور است.

 

 

 

تازه ترین ها
اسکن
1404/05/22 - 20:44- سایرفناوری ها

اسکن هویت توسط یوتیوب

هوش مصنوعی یوتیوب، کاربران را برای اسکن هویت علامت‌گذاری می‌کند.

پیشنهاد
1404/05/22 - 19:28- سایرفناوری ها

پیشنهاد خرید گوگل کروم توسط شرکت پرپلکسیتی اِی آی

شرکت هوش مصنوعی پرپلکسیتی اِی آی، پیشنهاد ۳۴.۵ میلیارددلاری برای خرید گوگل کروم ارائه داد.

نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.