about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

طبق یافته های محققان، دستیارهای صوتی می توانند از طریق شنود، اطلاعات محرمانه مهمی را به دست بیاورند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دستیارهای صوتی مجازی مانند آمازون الکسا، همواره امکان سوء استفاده را به مهاجمین می دهند. اما سوال اینجاست چگونه؟
طبق یافته های محققین دانشگاه کمبریج، دستگاه های هوشمندی که اسپیکر آن ها فعال است، در عین ناباوری می توانند تنها با گوش دادن، اطلاعات تایپ شده در گوشی های هوشمند اطراف شما را جمع آوری کنند.


تحقیقات حاکی از آن است تهدیدهای مربوط به نقض حریم خصوصی، از استراق سمع مکالمات فراتر رفته است و مهاجمین حتی می توانند از طریق صدای لمس کیبوردهای مجازی در گوشی های اطراف شما، به داده های مهمی دست پیدا کنند.

 


محققان توانستند با استفاده همزمان از دو گوشی هوشمند و یک تبلت، به این نتیجه دست پیدا کنند که مهاجمین می توانند از طریق صدای ضبط شده توسط دستیارهای صوتی( در فاصله نیم متری از گوشی ها)، پین کدها و پیام های متنی آن گوشی همراه را به دست بیاورند. 


تنها مانع سر راه مهاجمین، فاصله دستیار های صوتی با گوشی همراه است. این دستیارها تنها می توانند در فاصله های محدودی، از گوشی های اطراف سوء استفاده کنند.
تا به الان هیچ اقدامی به غیر ازکاهش استفاده از میکروفون نمی تواند با این نوع حملات مقابله کند. البته تا به حال هیچ گونه حمله ای از نوع گزارش نشده است . اما به هر حال احتیاط شرط عقل است.
این تحقیق انجام شده توسط محققین کمبریج، می تواند نسخه تکمیل شده تحقیقی باشد محققین همین مرکز، سال پیش انجام دادند. 
این تحقیق نشان می داد که چگونه برخی بازی ها می توانند از طریق گوش کردن به لرزش صفحه نمایشگر شما در هنگام لمس، رمز های بانکی شما را سرقت کنند!
این نوع هک تنها متکی بر یک میکروفون بود اما دستیار های صوتی کنونی، دارای 2 تا 7 میکروفون با کیفیت و حساس هستند.


 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/10/12 - 14:10- آسیا

تقویت تولید قطعات الکترونیکی در هند

هند پروژه‌های قطعات الکترونیکی به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار را تصویب کرد.

طرح
1404/10/12 - 13:55- هوش مصنوعي

طرح دسترسی به هوش مصنوعی در سراسر هند

هند طرح گسترش دسترسی به هوش مصنوعی را تدوین کرد.

تولید
1404/10/12 - 12:59- اروپا

تولید نیمه‌رسانا‌ها در فضا

یک شرکت بریتانیایی قصد دارد در دمای بسیار بالا در فضا، نیمه‌رسانا تولید کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.