about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

در همایش سایبر‌ایکس‌چنج 2016 چه گذشت؟

مهم‌ترین همایش امنیت سایبری در غرب آفریقا روز 2 و 3 نوامبر در لاگوس نیجریه برای به‌روزآوری آگاهی متخصصان این حوزه از آخرین رویدادها و جدیدترین فنّاوری‌های مورد استفاده برای حفظ امنیت شرکت‌ها و حراست از دارایی‌های ارزشمند مشتریان آن‌ها برگزار شد. این همایش هدف خود را ایجاد انگیزه جهانی در جهت گسترش امنیت سایبری عنوان کرد.

در جریان این همایش که شامل نمایشگاه، سخنرانی‌ها، کارگاه‌ها و پخش پیش‌نمایش فناوری‌های جدید بود، الکس استاموس، مسئول ارشد امنیت فیسبوک گفت، در این همایش شاهد انرژی و استعداد فراوانی هستیم که در جهت گسترش امنیت و حل مشکلات امنیتی پیش روی شرکت‌ها و دولت‌ها جهت‌دهی شده و این بسیار خوشحال‌کننده است. بخصوص مسابقه «هکاتون» که برای افراد برگزار شد بسیار جذاب بود. او در ضمن این سخنرانی قابلیت امنیتی جدید فیسبوک به نام مرکز ایمنی را معرفی کرد که به افراد کمک می‌کند تا اطلاعات خود را در فیسبوک مدیریت کنند. مردم به کمک این قابلیت و به صورت مرحله‌به‌مرحله یاد خواهند گرفت چگونه هنگامی‌که اطلاعات خود را با دوستانشان به اشتراک می‌گذارند، امنیت خود را حفظ کنند. او اضافه کرد که افراد به فیسبوک می‌آیند تا لحظات تأثیرگذار زندگی خود را با یکدیگر شریک شوند و ما تلاش می‌کنیم با بررسی فناوری‌هایی که استفاده می‌کنند، اطمینان حاصل کنیم آن‌ها می‌توانند به ‌طور امن از فیسبوک استفاده کرده و اطلاعات خود را مدیریت کنند.

از میان تمامی موضوعاتی که در زمینه امنیت سایبری وجود دارد، تعدادی به طور ویژه برای این همایش انتخاب شده و در مورد آن‌ها بحث شد. از این موضوعات می‌توان به مدیریت یکپارچه، حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی، ابداعات امنیت مجازی برای مؤسسات مالی، امنیت سایبری در صنایع نفت و گاز، برنامه‌نویسی با نگرش امنیت، نفوذ اخلاقی، سامانه‌های بیومتریک پیشرفته، روش‌های ایمنی تهاجمی و جلوگیری از بدافزارها و فیشینگ اشاره کرد.

رییس جامعه امنیت اطلاعات آفریقا در نیجریه، دکتر دیوید ایسیاوه، نیز گفت که نیاز داریم تا سازمان‌ها مقرراتی را برای مواقع بحرانی وضع کنند. او اضافه کرد که سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، و مدیران، همه باید برای مقابله با جرائم سایبری هوشیار باشند.
نمایندگانی از IBM،  Interswitch، UBER، PAGA،  بانک مرکزی نیجریه، فیسبوک و چندین شرکت دیگر نیز در این همایش حاضر بودند.

همایش سایبر‌ایکس‌چنج CyberXchange یک همایش بین‌المللی است که از 2014 هرساله در غرب آفریقا و برای بررسی مهم‌ترین پیشرفت‌های فنّاوری و راه‌های استفاده از این فناوری‌ها در کشورهای غرب آفریقا است. هدف این همایش روشن کردن راه استفاده از فنّاوری سایبری در تغییر نحوه تجارت در غرب آفریقا است.

 

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.