about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات در سفر به شهرستان استان کرمان خبر داد در دولت سیزدهم حدود ۲هزار روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جلسه شورای اداری شهرستان راور، با حضور نمایندگان و مدیران شهرستان گفت: استان کرمان استان ویژه‌ای است؛ استان حاج قاسم و لشکر ۴۱ ثارالله است که در دفاع مقدس هرگاه بن بستی ایجاد می‌شد آن را کنار می‌زد؛ استانی که نامش به نیکی، شجاعت و افتخار ثبت شده است.
زارع‌پور در ادامه با اشاره به یک‌سالگی دولت سیزدهم گفت: در طول این یک‌سال کارهای بزرگی انجام شده است که متاسفانه برای مردم به خوبی تبیین نشده و اگر این اتفاق رخ می‌داد باعث امیدآفرینی بیشتر در میان مردم می‌شد.
وی افزود: در حوزه تجارت خارجی تراز تجاری ما مثبت شده و صادرات از واردات پیشی گرفته است و در شاهد انجام تفاهمات برای بیش از ۴۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی بوده‌‌ایم.
وزیر ارتباطات ادامه داد: در حوزه بهداشت هم بیش از ۶ میلیون نفری که فاقد بیمه پایه بودند بیمه شده‌اند و نسخه پیچی الکترونیکی هم در این دولت محقق شده است و اکنون بیش از ۹۰ درصد نسخه‌ها به صورت الکترونیکی نوشته و پیچیده می‌شود.
وی با اشاره به طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها نیز گفت: این طرح یک اقدام شجاعانه بود که زمینه از بین بردن فقر مطلق را فراهم کرد و باعث کاهش شکاف طبقاتی شد و در آخرین گزارش‌ها، ضریب جینی در کشور و فاصله بین فقیر و غنی کاهش پیدا کرده است.
زارع‌پور با بیان اینکه در حوزه ارتباطات هم در این دولت کارهای بزرگی انجام شده است گفت: در این مدت کوتاه حدود ۲ هزار روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند. در همین زمینه، وی افزود: امیدوارم تا پایان سال تعداد روستاهای متصل به 95 درصد برسد و تا پایان شهریور ۱۴۰۲ تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.
وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به توفیقات دولت سیزدهم در حوزه صنعت فضایی نیز گفت: بعد از یک دهه سال گذشته جلسه شورای عالی فضایی با حضور رئیس جمهور برگزار شد که تصمیمات بسیار خوبی در آن گرفته شد و آثار آن را شاهد هستیم از جمله توانمندی تزریق ماهواره های سبک در مدارهای لئو که یکی از نتایج آن بر مدار قرار گرفتن ماهواره نور 2 با پرتابگر بومی بود که هم اکنون در مرحله عملیاتی قرار دارد و تصاویری با دقت ۱۰ متر را ارسال می‌کند.
وی افزود: با وجود آنکه چرخه صنعت فضایی از ساخت و پرتاب ماهواره تا دریافت داده‌های فضایی در داخل کشور تکمیل شده است اما هنوز در ابتدای راه هستیم. ما تا مدار ۵۰۰ کیلومتری می‌توانیم ماهواره‌هایی با وزن ۵۰ کیلوگرم ارسال کنیم اما به فضل خداوند و تلاش متخصصین کشور تا پایان سال توانایی ارسال ماهواره‌هایی با وزن ۱۰۰ کیلوگرم در مدارهای لئو را خواهیم داشت و امیدواریم تا پایان دولت به توان ارسال ماهواره‌هایی با وزن ۵۰۰ کیلوگرم به این مدارها برسیم.
زارع‌پور بیان اینکه همکارهای بین‌المللی خوبی هم در حوزه فضایی آغاز کرده‌ایم گفت: شاهد بودید که هفته گذشته ماهواره خیام با موفقیت در مدار قرار گرفت. اینکه صنعت فضایی ما با صنعت فضایی کشورهای تراز اول دنیا گره خورده است مایه خوشحالی است و در همین راستا توافق شده است ماهواره‌های خیام ۲، خیام ۳ و خیام ۴ بر پایه همین همکاری‌های بین‌المللی در داخل ایران تولید شود.
زارع‌پور با بیان اینکه با وجود تمام توفیقات به دست آمده، مشکلاتی هم در کشور وجود دارد گفت: دولت به دنبال این است که مشکلات ریشه‌ای کشور را با کار جهادی و شبانه‌روزی عالمانه مبتنی بر برنامه حل کند.
وزیر ارتباطات که به نمایندگی از رییس جمهور به شهر راور سفر کرده است، پیش از شرکت در این جلسه از تعدادی از پروژه های عمرانی این شهرستان بازدید کرد و سپس در دیداری چهره به چهره با مردم این شهرستان از نزدیک در جریان مشکلات و درخواست‌های مردمی قرار گرفت.
زارع‌پور در بخش دیگری از برنامه سفر به شهرستان راور در منزل خانواده شهید غلامرضا گلستانی حضور و ضمن ابلاغ سلام و درود رییس جمهوری از ایثارگری‌ها، صبر و بردباری خانواده شهدا قدردانى کرد.

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.

سرمایه‌گذاری
1404/09/01 - 11:48- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری نوکیا در حوزه هوش مصنوعی در آمریکا

نوکیا قصد دارد ۴ میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

احتمال
1404/09/01 - 11:19- آمریکا

احتمال فروش تراشه‌های انویدیا به چین

ایالات متحده در حال بررسی فروش تراشه‌های H200 انویدیا به چین است.