about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

غول مخابراتی روسیه، روستلکام (Rostelecom) در حال برنامه ریزی برای ارائه تلفن های همراه با سیستم عامل آورورا (Aurora) که جایگزینی داخلی برای نرم افزارهای غربی می باشد، به مقامات دولتی است.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، کریل منشوف، معاون ارشد روستلکام روز پنجشنبه به خبرگزاری دولتی روسیه، ریا نووستی (RIA Novosti) می گوید که دولت روسیه در حال مذاکره با این شرکت در مورد خرید احتمالی حداکثر 2 میلیون دستگاه تلفن همراه با سیستم عامل آورورا طی سه سال آینده است.
اظهارات وی در همان روزی بیان می شود که سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB)، سازمان اطلاعات آمریکا را به هک کردن هزاران تلفن اپل برای جاسوسی از دیپلمات های روسی متهم کرده بود.
روسیه مدت‌هاست که ایالات متحده را به نظارت جهانی متهم کرده است.
بر اساس گزارش‌های رسانه‌های روسی، دولت رئیس‌جمهور روسیه در ماه مارس به کارمندان خود دستور داده تا آیفون‌ها را با گوشی‌های هوشمند برندهای دیگر با سیستم‌عامل متفاوت تعویض کنند.
کرملین همچنین در آن زمان اعلام کرده بود که تلفن‌های امن جدیدی را برای کارمندان خود خریداری خواهد کرد تا انتقال از فناوری آمریکایی را تسهیل کند.
سال گذشته، دولت همچنین به کارمندان خود توصیه کرد که از سرویس‌های خارجی مانند زوم و واتس‌اپ برای ارتباطات رسمی استفاده نکنند.
در عوض، به آنها توصیه شد که به پلتفرم‌های داخلی مانند وی کی (VK) برای پیام‌رسانی و تروکانف (TrueConf) برای کنفرانس ویدیویی روی بیاورند.
در بیانیه ای که دیروز منتشر شد، سرویس امنیت فدرال روسیه ادعا می کند که اپل از حریم خصوصی داده های کاربران محافظت نمی کند و با سازمان اطلاعات ایالات متحده برای جاسوسی از روس ها همکاری می کند و این همان ادعایی است که اپل آن را رد می کند.
سیستم عامل آورورا مبتنی بر لینوکس در روسیه توسط روستلکام در سال 2016 عمدتاً برای استفاده تجاری و دولتی توسعه داده شد.
در سال 2020، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دستور داد تا استفاده از آن را به مراکز درمانی و آموزشی گسترش دهند.
همانطور که در وب سایت خود توضیح داده شده است، آورورا به مشتریان کنترل کاملی بر پردازش داده ها می دهد و از دستورالعمل های امنیتی دولت روسیه پیروی می کند.
تلاش روسیه برای ترویج فناوری داخلی همچنین نشان دهنده سنگینی تحریم های اعمال شده علیه مسکو به دلیل جنگ در اوکراین است که باعث مهاجرت گسترده شرکت های فناوری از این کشور شده است.
منشوف سال گذشته به رسانه‌های روسی گفته بود:

روسیه به اکوسیستم تلفن همراه خود نیاز دارد زیرا تحریم‌ها می‌توانند بر هر تحول غربی تأثیر بگذارند. سیستم‌عامل‌های آمریکایی قبلاً دسترسی به برنامه‌های مهم تلفن همراه روسیه را محدود کرده‌اند، توانایی پرداخت با استفاده از کارت‌های بانکی روسی را غیرفعال کرده‌اند و کسب درآمد را متوقف کرده‌اند.

او می گوید که با این حال، آورورا کاملاً مستقل از هر گونه نفوذ خارجی است و آماده گسترش است.
به گفته روستلکام، سیستم آورورا در حال حاضر توسط دولت روسیه و همچنین مشاغل مختلف مرتبط با دولت از جمله خدمات پستی ملی، شرکت راه آهن دولتی و همچنین شرکت های انرژی مورد استفاده قرار می گیرد.
به گفته منشوف، از سال 2016، این کشور بیش از 500 هزار دستگاه در حال اجرا بر روی سیستم آورورا تولید کرده است.
انتظار می رود هزینه توسعه آورورا تا سال 2030 به حدود 6 میلیارد دلار برسد.

منبع:

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.