about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به گفته کارشناسان، سازمان عفو بین‌الملل خواستار توقف فن‌آوری جاسوسی در رسوایی پگاسوس شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ سازمان عفو ​​بین‌الملل گفت که ادعاهایی مبنی بر کاربرد بدافزار شرکت اسرائیلی «NSO» با هدف جاسوسی روزنامه‌نگاران، فعالان و سران کشورها از سوی دولت‌ها، باعث آشکار شدن بحران جهانی حقوق بشر شده است.

این سازمان غیردولتی در بیانیه‌ای نسبت به تأثیر مخرب صنعت نرم‌افزارهای جاسوسی بر حقوق بشر در سراسر جهان هشدار داد.

نرم‌افزار پگاسوس (Pegasus) مربوط به شرکت اسرائیلی، با توانایی روشن کردن دوربین یا میکروفون تلفن همراه و جمع‌آوری اطلاعات، پس از انتشار لیستی از حدود 50 هزار هدف بالقوه نظارتی برای گروه‌های مدافع، در مرکز این مشکل قرار دارد.

سازمان عفو ​​بین‌الملل و «Forbidden Stories»، سازمان غیرانتفاعی رسانه فرانسوی، با برخی شرکت‌های رسانه‌ای از جمله واشنگتن پست، گاردین و لوموند برای تحلیل و انتشار این لیست همکاری کردند.

به گفته کارشناسان، امانوئل ماکرون (Emmanuel Macron)، رئیس جمهور فرانسه، که در این لیست قرار دارد، مجبور شد تلفن و شماره همراه خود را تغییر دهد؛ اَگنس کالامارد (Agnes Callamard)، دبیرکل سازمان عفو ​​بین‌الملل در بیانیه‌ای اظهار داشت :

«علاوه بر خطر و آسیب بدافزار روی افراد هدف به طور غیرقانونی، عواقب بی‌ثبات کننده‌ای را بر حقوق بشر جهانی و امنیت محیط دیجیتال به طور گسترده نشان می‌دهد. گروه اسرائیلی NSO فقط یک شرکت از این نوع است.»

وی خاطرنشان کرد :

«این یک صنعت خطرناک است که برای مدت طولانی فعالیت داشته و نباید به آن اجازه ادامه کار بدهیم. در حال حاضر ما به مقررات بیشتری درباره صنعت نظارت بر فضای سایبری، پاسخگویی در مورد نقض حقوق بشر و سوءاستفاده و نظارت بیشتر بر این صنعت سایه‌دار نیاز داریم.»

سازمان عفو ​​بین‌الملل خواستار توقف فوری صادرات، فروش، انتقال و استفاده از فن‌آوری جاسوسی تا زمان ایجاد یک چارچوب نظارتی مطابق با حقوق بشر شد.

کالامارد ادعا کرد که این واقعیت که رهبران سیاسی جهان شاید هدف نرم‌افزارهای جاسوسی قرار بگیرند، زنگ خطری برای آنها و کشورهای جهان در جهت تقویت و تنظیم این صنعت خواهد بود.

به گفته کارشناسان، لیست اهداف احتمالی شامل حداقل 180 روزنامه‌نگار، 600 سیاستمدار، 85 فعال حقوق بشر و 65 رهبر تجاری است.

NSO اصرار دارد که نرم‌افزار پگاسوس فقط برای مبارزه با تروریسم و ​​سایر جنایات در نظر گرفته شده و با تأیید رژیم صهیونیستی به 45 کشور صادر شده است.

منبع:

تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.