about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

خلاصه نکات روز دوم اجلاس ناتو

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در ادامه‌ی اجلاس جنگ سایبری ناتو، توماس هندریک رییس جمهور استونی، رین اوتیس، استاد دانشگاه فناوری تالین، توماس رید، استاد دانشگاه کینگ لندن و اندری سولاتف از ژورنالیست‌های روسی به گفتگو با یکدیگر پرداختند.

آن‌ها بر این نکته تأکید کردند: «آنچه به عنوان حملات پیشرفته‌ی پایدار (APT) اتفاق می افتد، ممکن است دیگر پیشرفته نباشد و بسیاری از حوادث سایبری به خطاهای انسانی وابسته است تا به پیچیدگی یک حمله.

بنابراین، با افزایش ابزارهای متصل به اینترنت، پیدایش مشتریان جدید برای حملات سایبری نیز آسان‌تر شده است. البته این بدان معنا نیست که هکرها، پیشرفت نکرده و پیچیده‌تر نشده‌اند. حملاتی که چند عامل در آن‌ها دخیل هستند، به دفاعی متناسب نیز احتیاج دارند.»

همچنین در این اجلاس تصریح شد یک راهبرد سایبری باید روی پاسخگویی‌های مؤثر و قابل حصول، تمرکز کند و تنها تمرکز آن روی ایجاد وحشت برای دشمنان نباشد.

از نکات مطرح شده‌ی دیگر، لزوم توجه بیشتر به شبکه‌های گروه‌های ناشناس در فضای سایبر بود که احتمال دارد در آینده نیز فعالیت های بیشتری داشته باشند.

در بخش دیگری از این اجلاس درباره‌ی مسابقه‌ی تسلیحاتی در حوزه‌ی سایبر میان کشورها بحث شد. ایجاد یک چارچوب اجرایی مطمئن برای کنترل تسلیحات سایبری، به عنوان راه‌حلی برای کاهش این مسابقه، ذکر شد. آن‌ها پیش‌بینی کردند تا 60 سال آینده، مسابقه‌ی تسلیحات سایبری مانند مسابقه‌ی تسلیحات هسته‌ای، انکارناپذیر است.

تازه ترین ها
تمرکز
1404/09/26 - 19:27- آفریقا

تمرکز آفری‌پل بر تهدیدات سایبری منطقه‌ای و تعمیق همکاری‌های فرامرزی

کشورهای آفریقایی با محوریت آفری‌پل، برای مقابله مؤثرتر با جرایم سایبری فرامرزی، همکاری اطلاعاتی، آموزشی و حقوقی خود را گسترش می‌دهند.

تقویت
1404/09/26 - 19:20- آمریکا

تقویت همکاری امنیتی رومانی و اف‌بی‌آی

رومانی و اف‌بی‌آی با ایجاد یک کارگروه مشترک، همکاری اطلاعاتی و آموزشی خود را برای مقابله با تهدیدات نوظهور گسترش می‌دهند.

معرفی
1404/09/26 - 19:14- آمریکا

معرفی گزینه ترامپ برای ریاست هم‌زمان سایبرکام و آژانس امنیت ملی

دونالد ترامپ قصد دارد ژنرال جاشوا راد را در مقطعی حساس از تهدیدات سایبری، به ریاست فرماندهی سایبری و آژانس امنیت ملی آمریکا منصوب کند.