about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

قطعی اینترنت در هند تا کنون بیش از 3 میلیارد دلار خسارت به بار آورده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به دنبال اعتراضات مردم هند نسبت به قوانین جدید شهروندی این کشور، دولت تصمیم گرفت دسترسی به اینترنت را در 22 منطقه قطع کند. این کار هزینه های کسب و کار در هند را تا حد زیادی افزایش داده است.

با توجه به گزارش فرستپوینت (Firstpost)، اپراتورهای تلفن همراه به طور متوسط به ازای هر یک از 22 منطقه ای که در آن خدمات ارائه می دهند، در هر 3 ساعت یک میلیون دلارضرر می کنند. گروه صنعت مخابرات که با نام «انجمن اپراتور سلولی هند» (COAI) شناخته می شود، تخمین زده است، همه کسب و کارهایی که در نواحی بالا فعالیت می کنند، در مدت زمان مشابه، حدود 500 هزار دلار از دست می دهند.

از طرفی مطالعات صورت گرفته توسط اندیشکده شورای تحقیقات هند در رابطه با مسائل اقتصاد بین المللی (ICRIER) در سال 2018 نشان داد که قطعی اینترنت در بازه زمانی 2012 تا 2017، حدود 3.04 میلیارد دلار هزینه برای هند به دنبال داشته است.

از سال 2014 تا کنون دولت هند بیش از 350 مرتبه دسترسی به اینترنت را در سرتاسر کشور قطع کرده است. طولانی ترین مدت زمان قطعی اینترنت در این مدت به 135 روز می رسد که در ایالت جامو و کشمیر اعمال شده و همچنان ادامه دارد.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.