about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

اینتل شرکت داده ترانزیت اسرائیلی موسوم به موویت (Moovit) را به مبلغ یک میلیارد دلار خریداری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «TheMarker»، روزنامه عبری زبان تجاری نوشت که اینتل در حال آماده‌سازی برای خرید شرکت داده ترانزیت اسرائیلی موسوم به موویت (Moovit) به مبلغ یک میلیارد دلار است. مذاکرات مربوط به این خرید 6 ماه پیش آغاز شده است.

حدود 100 میلیون دلار برای حفظ کارفرمایان موویت برای 2 سال آینده اختصاص داده می‌شود. این شرکت بیش از 200 نفر را استخدام می‌کند که اکثریت آنها در اسرائیل هستند.

شرکت موویت – که در «Ness Ziona» قرار دارد – در سال 2012 به‌وسیله نیر اِرِز (Nir Erez)، یارون اِورون (Yaron Evron) روی بیک (Roy Bick) تأسیس شد و اولین برنامه رایگاه «crowdsourced» را توسعه داد که برنامه‌های اتوبوس، قطار، مترو و راه‌آهن سبک را در زمان واقعی نشان می‌دهد و با نمایش مسیرها، بهترین و سریع‌ترین راه را به کاربران ارائه می‌دهد.

امروزه، موویت بیش از 750 میلیون کاربر در برنامه رایگان موبایل و وب خود دارد و گزینه‌های حرکت را در 3100 شهر، 100 کشور و به 45 زبان ارائه می‌دهد.

علاوه بر ویژگی‌های داده‌های حمل و نقل عمومی، گزینه‌های حرکتی موویت کاملاً گسترده و شامل شرکت‌های درخواست سواری (اوبر (Uber)، Lyft و Gett)، شرکت‌های اشتراک خودرو (Zipcar، Car2Go)، سامانه دوچرخه اشتراکی مستقر در ایستگاه (CitiBike)، دوچرخه‌های بدون مکان ثابت (JUMP، Mobike)، اسکوترها (Circ، Voi، Lyft، Skip و غیره) و دوچرخه‌های موتوری (Coup، eCooltra، MiMoto) هستند.

این شرکت همچنین تجزیه و تحلیل داده‌های ترانزیت را از طریق «Smart Transit Suite»، پلتفرم ارائه دهنده اطلاعات زمان واقعی حرکت افراد، مسیرهای بهینه، زمان انتظار، مکان اتوبوس‌ها و قطارها و سایر داده‌ها برای مدیریت شبکه به شهرداری‌ها و اپراتورهای حمل و نقل عمومی می‌فروشد.

در فوریه سال 2018، اینتل اعلام کرد که سرمایه‌گذاری 50 میلیون دلاری در موویت کرده است و سپس همکاری با موبیله (Mobileye)، شرکت فناوری واقع در بیت‌المقدس و ارائه دهنده فناوری‌های پیشرفته کمک به رانندگی و خرید این شرکت به مبلغ 15 میلیارد دلار در سال 2017 – بزرگ‌ترین خرید یک شرکت اسرائیلی تا به امروز – را اعلام کرد.

آمنون شاشوآ (Amnon Shashua)، بنیانگذار Mobileye و معاون ارشد شرکت اینتل به یکی از اعضای هیئت مدیره موویت براساس قرارداد تبدیل شد. موویت تا به امروز بالغ بر 130 میلیون دلار جمع‌آوری کرده است. سرمایه‌گذاران این تأمین بودجه شامل شرکت‌های سرمایه‌گذاری «Sequoia»، «BMW i»، «NGP» و یک شرکت «VC» واقع در پالو آلتو هستند.

در طول همه‌گیری ویروس کرونا، شرکت اسرائیلی یک سرویس اضطراری برای آژانس‌های حمل و نقل، اپراتورها و شرکت‌ها راه‌اندازی کرد تا کارگران مهم را بدون به خطر افتادن سلامتی آنها به مقصد برسانند. شرکت ماه گذشته اعلام کرد که این راه‌حل به‌وسیله شرکت‌های بزرگ در برخی شرکت‌ها اجرا شده تا کارمندان به‌صورت ایمن به محل کار خود بروند.

یوواو میداد (Yovav Meydad)، مدیر رشد و بازاریابی موویت گفت :

«موویت، به عنوان پلتفرمی که میلیون‌ها نفر در سراسر جهان برای حمل و نقل عمومی و اخذ اطلاعات و راهنمایی‌های حرکتی خرد از آن استفاده می‌کنند، از نزدیک تأثیر ویروس کرونا را روی کاربران و شرکای ما، آژانس‌ها و شرکت‌های خصوصی نظارت می‌کند. ما اینجا هستیم تا با تبدیل منابع موجود به یک روش حمل و نقل جایگزین کمک کنیم و کارگران مهم را به روشی ایمن برای کارگر و راننده به مقصد برسانیم.»

در ماه فوریه امسال، Moovit یک ویژگی جدید «AR»، (واقعیت افزوده) را برای یافتن بهتر ایستگاه‌ها راه‌اندازی کرد؛ این ویژگی، دستورالعمل‌ها و نشانه‌های دیجیتالی را در بالای دوربین قرار می‌دهد تا کاربران بتوانند ایستگاه‌های اتوبوس و ورودی‌های مترو را به‌درستی انتخاب کنند و همچنین راهنمایی‌های اضافی دیگری را ارائه می‌دهد.

معاملات میلیارد دلاری

قرارداد خرید موویت از سوی اینتل طی روزها و هفته‌های آتی نهایی خواهد شد و این سومین قرارداد میلیارد دلاری برای یک شرکت اسرائیلی تا سال 2020 محسوب می‌شود.

فناوری‌های «Forescout»، شرکت اسرائیلی امنیت اطلاعات واقع در اراضی اشغالی در ماه فوریه سال جاری اعلام کرد که برای دستیابی به معامله‌ای به ارزش 1.9 میلیارد دلار از سوی 2 شرکت جهانی سهام خصوصی به توافق نهایی رسیده است. این شرکت که در سال 2000 به‌وسیله اُدد کومای (Oded Comay)، درور کومای (Oded Comay)، هزی یشوران (Hezy Yeshurun) و دُرن شیکمونی (Doron Shikmoni)، مؤسسان اسرائیلی تأسیس شد، در سان خوزه، کالیفرنیا قرار دارد و یک مرکز در تل‌آویو توسعه داده است. شرکت به رهبری مایکل دی‌سزار (Michael DeCesare)، دید و کنترل دستگاه را به شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی ارائه می‌دهد.

در اوایل ماه ژانویه 2020، آرمیس (Armis)، شرکت اسرائیلی امنیت اینترنت اشیا تأیید کرد که توافق برای واگذاری و خریده شدن از سوی شرکت «Insight Partners» در نیویورک به مبلغ 1.1 میلیارد دلار صورت گرفته است. آرمیس به‌صورت مستقل به فعالیت خود ادامه خواهد داد و به‌وسیله یفجنی دیبروف (Yevgeny Dibrov)، مدیرعامل، نادیر ایزرائیل (Nadir Izrael)، مدیر ارشد فناوری و تیم اجرایی به‌طور کامل اداره خواهد شد.

آرمیس در سال 2015 به‌وسیله ایزرائیل، دیبروف و تُمر شوارتز (Tomer Schwartz) – که دیگر در شرکت حضور ندارد – تأسیس شد و مقر آن در پالو آلتو، کالیفرنیا و تل‌آویو است. شرکت اسرائیلی ادعا می‌کند که راه‌حل آن نقاط کور امنیتی اینترنت اشیا را از بین می‌برد و به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا از اینترنت اشیا به عنوان بخشی از تحول دیجیتالی خود استفاده کنند و دید و کنترل کاملی را در مورد دستگاه‌های اینترنت اشیای فعال در شبکه‌های خود توسعه دهند. راه حل امنیتی آرمیس، به منظور شناسایی خطرات یا حملات سایبری احتمالی، این دستگاه‌ها را تجزیه و تحلیل و طبقه‌بندی می‌کند.

مشتریان شرکت شامل «Mondelēz»، «Sysco Foods»، «Allergan» و «Samsung Research America» هستند.

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/09/12 - 07:15- هوش مصنوعي

افتتاح مرکز عالی هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی مرکز عالی هوش مصنوعی را برای تسریع نوآوری هوش مصنوعی دولتی و صادرات جهانی افتتاح کرد.

جذب
1404/09/12 - 06:59- تروریسم سایبری

جذب سرمایه 60 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی «Zafran Security» مبلغ ۶۰ میلیون دلار برای مبارزه با تهدیدات هوش مصنوعی جمع‌آوری کرد.

تأیید
1404/09/11 - 17:03- جرم سایبری

تأیید سرقت داده پس از حمله سایبری به شورای غرب لندن

یکی از سه شورای لندن که هفته گذشته هدف حمله سایبری قرار گرفتند اعلام کرده است که جزئیات مربوط به برخی ساکنان در جریان نقض امنیتی سامانه‌های مشترک، کپی و خارج شده است.