about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

عربستان و امارات ، هزاران تراشه انویدیا را جهت توسعه هوش مصنوعی خود خریداری کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان و به نقل از فایننشال تایمز،واحدهای پردازش گرافیکی انویدیا با تقاضای بالایی مواجه هستند؛ زیرا عربستان سعودی و امارات متحده عربی هزاران تراشه برای ساخت مدلهای هوش مصنوعی خود سفارش داده اند.

براساس این گزارش، عربستان سعودی حداقل ۳۰۰۰ تراشه H100 انویدیا را خریداری کرده است و امارات متحده عربی نیز که کار روی مدل بزرگ زبانی خود یعنی فالکون را آغاز کرده است، دسترسی به هزاران تراشه انویدیا را تضمین کرده است.

پروژه هوش مصنوعی فالکون امارات، بصورت منبع باز برای تحقیقات و اهداف تجاری قابل استفاده میباشد.

فالکون یک مدل زبانی گسترده با ۴۰ میلیارد پارامتر و آموزش روی یک تریلیون توکن است که توسط مؤسسه نوآوری فناوری (TII)، مرکزی تحقیقاتی در شورای تحقیقات فناوری پیشرفته ابوظبی، توسعه یافته است.

تقاضای بیش از اندازه محصولات انویدیا قیمت سهام این شرکت را در سال جاری 7 برابر افزایش داده است به طوری که اکنون ارزش بازار آن به یک تریلیون دلار می‌رسد.

 

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.