about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

هکرهای مخرب با روشی که مبتنی بر فایل‌های ویدئویی است، توانستند داده‌های حساس را به سرقت ببرند. این فایل‌های ویدئویی به سرورهای ابری آپلود شده بودند. هکرها با استفاده از این روش توانستند، از خارج سرورهای ابری، بدون آنکه شناسایی شوند، به داده‌ها دسترسی پیدا کنند. با این روش هکرها توانستند از شناسایی سامانه‌های امنیتی مانند IDS/IPS فرار کنند. هکرها با استفاده از نهان‌نگاری ویدئویی توانستند داده‌ها را در فایل‌های ویدئویی مخفی کرده و این فایل‌ها را آپلود کنند.

اما چرا هکرها از نهان‌نگاری داده در عکس استفاده نکردند؟ نهان‌نگاری داده در عکس، روش معمولی است و ابزارهای مختلفی برای شناسایی این روش وجود دارد که مؤثر عمل می‌کنند. متأسفانه این ابزارها به‌منظور شناسایی نهان‌نگاری در عکس توسعه‌یافته‌اند. اما نهان‌نگاری داده در ویدئو روشی جدیدتر است.

با استفاده از نهان‌نگاری داده، خروج داده‌های حساس غیرقابل‌شناسایی خواهد شد. مگر آنکه شرکت قربانی فایل‌های مختلف ویدئویی را شناسایی کند که از شبکه آن‌ها به وب‌سایت‌های اشتراک ویدئو آپلود می‌شوند.

یک استراتژی دفاعی به‌منظور مقابله با این نوع حمله‌ها مانیتور نرم‌افزارهای نصب‌شده در سیستم است. باید نرم‌افزارهایی که توسط هکرها به‌منظور کدگذاری داده در عکس و فیلم استفاده می‌شود، شناسایی شوند. هم‌چنین ادمین‌های شبکه باید ارتباط‌های شبکه داخلی به خارجی مانند سرویس‌های ابری را کنترل کنند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.