about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

بر اساس اطلاعیه ای در وب سایت اینکوایرر (Inquirer)، فیلادلفیا اینکوایرر مورد حمله سایبری قرار گرفته است که باعث شده این روزنامه نتواند نسخه یکشنبه خود را چاپ کند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این روزنامه ممکن است نتواند کل نسخه دوشنبه خود را نیز چاپ کند، اگرچه وب سایت آن در حال حاضر فعال است و کندتر از حد معمول کار می کند.
نه مشخص سست چه کسی ممکن است پشت این حمله سایبری باشد و نه میزان آسیبی که هکرهای ناشناس توانسته اند علیه روزنامه وارد کنند، اعلام شده است. گزارش شده است که اینکوایرر با اف بی آی همکاری می کند، که به طور علنی در مورد این حمله اظهار نظر نکرده است.
حملات باج افزار به روشی فوق العاده محبوب برای هکرها برای دریافت پول از شرکت ها و موسسات تبدیل شده است. آنها معمولاً شامل نفوذ به یک سیستم آنلاین با اطلاعات ارزشمند هستند و هکرها به صورت دیجیتالی آن اطلاعات را با رمزگذاری قفل می کنند که فقط هکرها می توانند قفل آن را باز کنند. باج معمولاً در قالب ارزهای دیجیتال درخواست می شود و اگر پول پرداخت نشود، هکرها تهدید می‌کنند که یا اطلاعات را به صورت عمومی منتشر می‌کنند یا برای مدت نامحدودی آنها را قفل خواهند ‌کرد.
این حمله سایبری برای اولین بار در صبح روز شنبه شناسایی شد که طی آن، سیستم مدیریت محتوا (CMS) که برای انتشار مقالات در وب سایت روزنامه استفاده می شود، از کار افتاد. خبرنگاران راه حلی ایجاد کرده اند که به آنها اجازه می دهد مستقیماً در وب سایت اینکوایرر، اخبار خود را پست کنند.
ناشر این روزنامه، لیزا هیوز گزارش می دهد که روز یکشنبه یک ایمیل داخلی به همه کارکنان روزنامه ارسال شده و به آنها اطلاع داده شده است که روز دوشنبه وارد دفتر نشوند.
به گزارش اینکوایرر، هیوز می گوید:

ما از صبر و درک همه در هنگام تلاش برای بازیابی کامل سیستم ها و تکمیل این تحقیقات در اسرع وقت قدردانی خواهیم کرد. ما کارمندان و دنبال کنندگان خود را در صورت کسب اطلاعات بیشتر در جریان خواهیم گذاشت.

روزنامه لس آنجلس تایمز در سال 2018 هدف یک حمله سایبری قرار گرفته بود، اما اهداف حملات باج افزار در سال های اخیر متنوع تر شده اند، از جمله جی بی اس میتس (JBS Meats) در سال 2021 و شهر دالاس در این ماه. حمله به دالاس همه چیز را از سیستم های خودکار اورژانس (911) تا سیستم دادگاه، مختل کرده بود.
در واقع، به گفته مقامات شهر، سیستم‌های دولتی دالاس همچنان در حال فروپاشی از آخرین حمله هستند و ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا به طور کامل قابلیت‌هایشان بازیابی شوند. از سوی دیگر، جی بی اس میتس برای بازگرداندن اطلاعات خود 11 میلیون دلار به مهاجمان پرداخت کرد.

منبع:

تازه ترین ها
جلسه
1404/07/20 - 10:37- هوش مصنوعي

جلسه نماینده شرکت اوپن اِی آی با کمیسیون اروپا

کمیسیون اروپا و شرکت اوپن اِی آی در مورد شفافیت، رقابت و حق انتخاب مصرف‌کننده تبادل نظر کردند.

تشخیص
1404/07/19 - 17:29- هوش مصنوعي

تشخیص آتش‌سوزی‌های جنگلی توسط هوش مصنوعی

دوربین‌های هوش مصنوعی، تشخیص آتش‌سوزی‌های جنگلی را در مینه‌سوتا بهبود می‌بخشند.

اولین
1404/07/19 - 17:04- ابزارهای هوشمند

اولین ربات انسان‌نما جهان با استاندارد مقاومت در برابر باران و گردوغبار معرفی شد [تماشا کنید]

این ربات برای کارهای دشواری مانند امنیت، بازرسی صنعتی و عملیات لجستیکی طراحی شده است.