about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

یک گروه هکری در کانال تلگرامی خود ادعا کرد که در یک حمله سایبری سایت دانشگاه آزاد را هک کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک گروه هکری در کانال تلگرامی خود ادعا کرد که در طی یک حمله سایبری، اطلاعات زیادی از اعضای دانشگاه آزاد به دست آورده است.

بر طبق ادعای این گروه که خود را وابسته به رژیم صهیونیستی عنوان کرده، اطلاعاتی از قبیل نام و نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، شماره همراه، شماره دانشجویی و سایر اطلاعات پرسنلی و دانشجویی را به دست آورده است.

شایان ذکر است که شبکه سعودی-صهیونیستی ایران اینترنشنال هم درخبری این ادعا را مطرح کرده و به نشت اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی یزد اشاره کرده است.

این گروه هکری هفته گذشته مسئولیت حمله سایبری به پایگاه های نهاد های اسلامی دانشگاه های غزه را نیز به عهده گرفته و سایت انها را از دسترس خارج کرده بود.

دانشگاه آزاد اسلامی تا کنون صحت و سقم این خبر را اعلام نکرده است.

منبع:

تازه ترین ها
لهستان،
1404/06/03 - 11:42- جرم سایبری

لهستان، آماج بیشترین حملات سایبری در سه‌ماهه دوم ۲۰۲۵

بیش از ۴۵۰ مورد حمله ثبت شده است؛ نهادهای دولتی و بخش انرژی در میان اهداف اصلی قرار دارند.

محکومیت
1404/06/03 - 11:37- جرم سایبری

محکومیت 10 ساله عضو گروه اسکترد اسپایدر

یک قاضی فدرال روز چهارشنبه یکی از اعضای گروه مجرم سایبری اسکترد اسپایدر را به ۱۰ سال زندان و پرداخت غرامت 13 میلیون دلاری محکوم کرد.

هشدار
1404/06/03 - 11:26- آمریکا

هشدار ایالات متحده نسبت به تبعیت از قوانین سانسور اروپا

روز پنج‌شنبه به شرکت‌های فناوری آمریکایی هشدار داده شد که در صورت تبعیت از مقررات اتحادیه اروپا و بریتانیا درباره محتوای منتشرشده در پلتفرم‌هایشان، ممکن است با اقدام کمیسیون فدرال تجارت مواجه شوند.