about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

هکرها اپراتورهای مخابراتی اوکراین را هدف قراردادند.     

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سرویس دولتی ارتباطات ویژه و حفاظت اطلاعات اوکراین گزارش داد هکرها اپراتورهای مخابراتی و ارائه‌دهندگان خدمات این کشور را هدف قرار داده‌اند. 

تیم دولتی واکنش اضطراری رایانه‌ای اوکراین (CERT-UA) اعلام کرد گروهی از هکرها با شناسه یو‌ای‌سی -0113 (UAC-0113) اقدام به ارسال ایمیل‌های فیشینگ با موضوع «کمک حقوقی رایگان» نموده‌اند. 

ایمیل‌ها از یک آدرس ایمیل احتمالاً هک شده در دامنه gov.ua که مختص نهادهای دولتی اوکراین است، ارسال‌شده‌اند. 

پیام‌ها حاوی پیوست «الگوریتم اقدامات اعضای خانواده سرباز مفقودالاثر LegalAid.rar» هستند. آرشیو rar مورداشاره حاوی سند «Algorithm_LegalAid.xlsm» است که باز شدن آن درنهایت منجر به دانلود و اجرای بدافزار می‌شود.

کارشناسان با استناد به آدرس دریافت‌کنندگان ایمیل، هدف این حمله را اپراتورها و ارائه‌دهندگان مخابراتی در اوکراین می‌دانند. 

پیش‌ازاین تیم واکنش به رخدادهای رایانه‌ای اوکراین از یک کمپین فیشینگ خبر داده بود که در قالب آن هکرها اقدام به انتشار ایمیل‌های مخرب به رسانه‌های اوکراین، ایستگاه‌های رادیویی، روزنامه‌ها و آژانس‌های خبری کرده بودند. 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/07/21 - 00:22- آسیا

افزایش حملات مخرب ناشی از عدم به‌روزرسانی در سیستم‌های امارات

از هر 10 کاربر تلفن در امارات، 6 نفر به‌روزرسانی‌های سیستم را نادیده می‌گیرند و این امر خطر حملات مخرب را افزایش می‌دهد.

انتصاب
1404/07/21 - 00:11- هوش مصنوعي

انتصاب ریاست اداره ملی هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی

نخست وزیر رژیم صهیونیستی، آسکال را به ریاست اداره ملی هوش مصنوعی منصوب کرد.

توقیف
1404/07/20 - 15:11- جرم سایبری

توقیف بریچ فورومز پیش از افشای داده‌های سیلزفورس

سایت افشاگر بریچ فورومز، ساعاتی پیش از آنکه گروه سایبری اسکترد اسپایدر اعلام کند قصد دارد داده‌های سرقت‌شده از شرکت سیلزفورس را منتشر کند، توسط پلیس فدرال آمریکا و نهادهای امنیتی فرانسه توقیف شد.