about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

حمله به العربیه؛ اقدام هکرهای عرب یا ایران؟

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ چندی پیش خبری در رسانه‌ها مبنی بر هک وب‌گاه العربیه توسط گروهی به نام انصار الحجاز، منتشر شد. وب‌گاه العربیه، بزرگ‌ترین خبرگزاری وابسته به عربستان سعودی است که کشورهای حاشیه‌ی خلیج‌فارس نیز از آن حمایت می‌کنند.
به‌تازگی یکی از کارشناسان مراکشی در حوزه‌ی فناوری اطلاعات به نام «امین رغیب» مدعی شد: حمله به وب‌گاه یادشده، بسیار پیشرفته بوده و گروهی که چنین اقدامی را انجام داده، از توانایی‌های فنی بالایی برخوردار است. وی گفت: «فرآیند خبرنویسی و انتشار اخبار در این پایگاه اینترنتی بسیار ایمن است و هکرها به‌سختی می‌توانند به آن نفوذ کنند. وقتی گروهی بتواند وب‌گاهی مانند العربیه را -که از لحاظ حفاظتی و روش نوشتن اخبار بسیار پیشرفته و ایمن است- هک کند و به آن راه یابد، شایسته است، درباره‌ی هویت چنین گروهی تحقیق شود.» وی متعهد شد هویت گروه انصار الحجاز را جستجو کند.
امین رغیب کارشناس قانون، وبلاگ نویس و فعال عرصه فناوری اطلاعات از مراکش و دارنده جوایز متعدد بین‌المللی از جمله بهترین وبلاگ نویس عرب در این زمینه است.
در برخی گزارش‌ها آمده است گروه هکری انصار الحجاز، دیدگاه ایران را در خصوص عربستان سعودی را داشتند. در نتیجه احتمال دارد در آینده، حمله به وب‌گاه العربیه به ایرانیان نسبت داده شود. کارشناسان می‌گویند درگیری ایران و عربستان، به فضای سایبری نیز کشیده شده است.

امین رغیب

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.