about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

شرکت تایوانی دلتا الکترونیک، پیمانکار شرکت های اپل و تسلا مورد هدف سایبری گروه باج افزاری کونتی قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ دلتا الکترونیک، یکی از تامین کنندگان الکترونیکی تایوانی شرکت های اپل، تسلا، اچ پی و دِل ادعا کرد قربانی یک حمله سایبری شده است.

شرکت دلتا الکترونیک بزرگترین تامین کننده منابع تغذیه سوئیچینگ دنیاست که در سال گذشته بیش از 9 میلیارد دلار فروش را به ثبت رساند.

این شرکت مدعی شد تنها، سیستم های غیر مهم آن ها تحت الشعاع قرار گرفته است. 

دلتا در حال حاضر با کمک متخصصین امنیتی ثالث مشغول بازیابی سیستم های غیر فعال شده خود در حین حمله می باشد. شرکت نام برده، مقامات مربوطه را نیز درجریان این حمله قرار داده است. 

یک شرکت امنیت اطلاعات ادعا کرد که نمونه های باج افزار کونتی در شبکه دلتا الکترونیک مشاهده شده بنابراین احتمالا گروه کونتی مسئول این حمله سایبری بوده است. 

گروه باج افزاری کونتی از رمزنگاری 1500 سرور و 12 هزار کامپیوتر شرکت دلتا الکترونیک خبر داد. (از مجموع 65 هزار دستگاه بر روی شبکه دلتا)

این گروه باج افزاری اعلام کرد در صورت دریافت 15 میلیون دلاری، کلیدهای رمزگشایی را منتشر و از انتشار فایل سرقت شده از شبکه آن ها امتناع خواهد کرد. 

وبسایت این شرکت همچنان در حالت آفلاین قرار دارد.  

منبع:

تازه ترین ها
تفاهم‌نامه
1404/08/18 - 13:42- آسیا

تفاهم‌نامه همکاری شرکت‌های بحرینی برای توسعه امنیت سایبری

شرکت‌های بیون سایبر و پلی‌تکنیک بحرین تفاهم‌نامه‌ای برای حمایت از توسعه تخصص امنیت سایبری ملی امضا کردند.

هشدار
1404/08/18 - 13:31- آسیب پذیری

هشدار قطر نسبت به تهدید جدی امنیتی اندروید

آژانس امنیت سایبری ملی قطر نسبت به تهدید جدی امنیتی اندروید و کشف یک آسیب‌پذیری هشدار داد.

ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر 15 سال دانمارک

دولت دانمارک رسماً رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ۱۵ سال و کمتر ممنوع کرد، اما با رضایت والدین اجازه دسترسی به برخی پلتفرم‌ها وجود دارد.