about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مقامات صهیونیستی مدعی هستند حملات سایبری اسرائیل علیه زیر ساخت‌های مهم کشور در طی روزهای آتی افزایش خواهد داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مقامات اسرائیلی در پی رخدادهای اخیر در غرب آسیا و افزایش تنش هایی که اخیرا در منطقه صورت گرفته و همگی ریشه در دانش سایبری دارند، به دنبال انتقام در این فضا هستند.

اسرائیل گریمبرک، رئیس واحد سایبری ارتش اسرائیل و واحد 8200 به تازگی در مصاحبه‌ای اعلام کرد عواملی که در حملات گسترده سایبری که درطی روزها و هفته‌های گذشته نقش داشته را شناسایی و در پی آن هستند تا به این حملات پاسخ محکمی بدهند.

وی همچنین در گفتگو یا شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی مدعی شد این حملات طی روزهای آینده اجرا و اثرات آن به چشم دیده خواهد شد.

به نظر می‌رسد قطع شدن جریان برق شب گذشته که باعث از مدار خارج شدن فاز یک پتروشیمی فجر انرژی در ماهشهر شد، بر اثر یک حمله سایبری از سوی رژیم صهیونیستی صورت گرفته باشد. تهدید آشکار مقام ارشد سایبری رژیم صهیونیستی و رخداد شب گذشته در قطع جریان برق منطقه اقتصادی و مهم ماهشهر بر اثر حمله سایبری و امکان خطا را در انتساب حمله سایبری به اسرائیل را به کمترین میزان ممکن می‌رساند.

حمله سایبری شب گذشته را می‌توان در پی انتقام از حوادثی که هفته‌های اخیر در غرب آسیا و مناطق اشغالی صورت گرفت در نظر گرفت. یووال اشتینیتز (Yuval Steinitz)، وزیر انرژی اسرائیل به تازگی اعلام کرده بود که یک حمله سایبری بسیار جدی روی یکی از نیروگاه‌های انرژی اسرائیل شناسایی و خنثی شده بود.

وی در سخنرانی هفته گذشته خود در کنفرانس سایبرتک (Cybertech) در تل‌آویو گفته بود که این حمله چند ماه پیش به عنوان یکی از اندک حملات سایبری جدی روی تأسیسات انرژی اسرائیل تا به امروز شناسایی شد. به گفته وی هدف این حمله بسیار پیچیده، کنترل و از کار انداختن یکی از نیروگاه‌های آن‌ها بود که خنثی شد. وزیر انرژی رژیم صهیونیستی که در ماه می 2015 به این عنوان منصوب شد، تأکید کرده بود که حمله سایبری موفق علیه بخش انرژی و به ویژه نیروگاه‌های هسته‌ای باعث تخریب‌های گسترده می‌شود.

مقامات صهیونیستی اوایل هفته گذشته نیز از تعداد حداقل 800 حمله سایبری به خطوط هوایی اسرائیل خبر دادند. در گزارشی که از سوی مقامات اسرائیلی منتشر شد اعلام شد حمله مستقیماً به فرودگاه و هواپیماها صورت گرفته و باعث اختلال در مسیر پرواز 60 هواپیمای حامل مقامات کشورها، پادشاهان و روسای جمهور کشورها شده بود.

همچنین، حمله سایبری و ایجاد اختلال در سامانه دفاعی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی که در طی روزها و هفته گذشته باعث شده موشک های فراوانی در مناطق و شهرک های صهیونیست نشین اصابت کند نیز ظاهرا آتش خشم مقامات این رژیم و بالاخص مقامات ارشد سایبری آن را  برای عملی ساختن انتقام برانگیخته باشد.

سرنگونی مشکوک هواپیمایی جاسوسی ایالات متحده و کشته شدن مقامات ارشد سازمان سیا، آتش گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل شارجه و مرکز عملیات تجارت دریایی امارات متحده عربی و البته  گزارش شرکت شرکت امنیت سایبری اسرائیلی به اتاریو (Otorio)، مبنی بر حمله سایبری به سامانه‌های کنترل صنعتی اسرائیل همگی را می‌توان در کلام عالی ترین مقام سایبری اسرائیل برای اجرای اقدام تلافی جویانه مشاهده کرد.

حملات سایبری که قدرت و پتانسیل‌های فراوانی در تخریب و از بین بردن زیرساخت‌های حیاتی یک کشور دارند، همواره در تنش‌های سیاسی یک پای ثابت منازعه بوده‌اند که به صورت پنهان اهداف مطلوب یک کشور را پیاده سازی می‌کنند. به نظر می‌رسد قطع شدن جریان برق در مناطق حساسی مانند پتروشیمی ماهشهر بر اثر حملات سایبری احتمالی اسرائیل در طی روزهای آتی افزایش یافته تا آنها با این اقدام پاسخ شفاف خود را به ایران داده باشند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/04/22 - 09:43- سایرفناوری ها

راه‌اندازی پلتفرم هوایی مقابله با آتش‌سوزی‌های جنگلی با مشارکت صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی و «Fire Free Forests» برای راه‌اندازی پلتفرم هوایی نسل بعدی مبارزه با آتش‌سوزی‌های جنگلی با یکدیگر مشارکت کردند.

پیوستن
1404/04/22 - 08:33- اروپا

پیوستن نروژ به طرح حمایت از دفاع سایبری اوکراین

نروژ به بعنوان دوازدهمین کشور به طرح ابتکاری حمایت از دفاع سایبری اوکراین پیوست.

رزمایش
1404/04/22 - 07:58- آسیا

رزمایش مشترک فیلیپین و استرالیا برای تقویت تاب‌آوری سایبری

استرالیا و فیلیپین، در یک فعالیت سایبری دفاعی مشترک با هدف تقویت تاب‌آوری سایبری شرکت کردند.