about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

برخی کارشناسان بر این باورند برق منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به دلیل یک حمله سایبری از مدار خارج شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دقایقی پیش یکی از واحدهای تولید برق پتروشیمی فجر انرژی که مسئولیت تأمین برق مجتمع‌های پتروشیمی ماهشهر را بر عهده دارد از مدار خارج شد.

پیش بینی می‌شود در نتیجه چنین قطع تولید برق که ممکن است بر اثر یک حمله سایبری رخ داده باشد پتروشیمی‌های مارون، بندر امام (ره) و تندگویان دچار آسیب شوند. البته با وجود دود سیاهی که در منطقه مشاهده می‌شود تاکنون گزارشی مبنی بر آتش سوزی در این مجموعه منتشر نشده است.

شرکت فجر انرژی خلیج فارس در رابطه با این اتفاق گفته است:

نیروگاه تولید برق ناحیه ۱ این شرکت از مدار خارج شده و کارشناسان در حال بررسی موضوع و تلاش برای وصل مجدد برق هستند.

۲۴ پتروشیمی بالادستی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر قرار دارند. علل اصلی این واقعه در دست بررسی بوده و اخبار تکمیلی به زودی منتشر خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
نسخه
1404/06/25 - 08:56- هوش مصنوعي

نسخه جدید چارچوب حاکمیت امنیت هوش مصنوعی در چین

چین نسخه جدیدی از چارچوب حاکمیت ایمنی هوش مصنوعی را برای تقویت ارزیابی، کنترل و حفاظت از ریسک منتشر کرد.

جاسازی بدافزار در برنامه‌های جعلی سیگنال، واتس‌اپ و کروم

هکرها بدافزار را در برنامه‌های جعلی سیگنال، واتس‌اپ و کروم جاسازی کردند و کاربران را به دانلود برنامه‌های مخرب فریب دادند.

کاهش
1404/06/25 - 08:23- آسیا

کاهش کلاهبرداری‌های خدمات بیمه سنگاپور

کارشناسان اعلام کردند که کلاهبرداری‌های سنگاپور با گزارش ۷۹۱ مورد جدید بیمه کاهش یافت.