about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

حضور نامرئی (بخش دوم)

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ در پی حمله سایبری به موسسه اقیانوس‌شناسی وود هول آمریکا، مسئولان امنیتی آمریکا این حمله را به دولت چین نسبت دادند. اتهامی که تنها دلیلش، انگیزه هکرها از سرقت اطلاعات عنوان شده است.
البته مسئولان آمریکایی، به این نکته اذعان دارند که میزان و نوع دقیق اطلاعات مسروقه را نمی‌دانند، اما از این موضوع اطمینان دارند که هکرها غیراز اطلاعات شخصی کارکنان به دنبال اطلاعات دیگری بوده‌اند. حال سؤالی که ذهن آنها را به خود مشغول ساخته، این است که چین دقیقاً چه هدفی را از حملاتی نظیر این حمله دنبال می‌کند. آمریکا، معمولا حملاتی را که با انگیزه سرقت اطلاعات اقتصادی، نظامی یا سیاسی انجام می‌شود به چین نسبت می‌دهد.
بنا به ادعای تحلیل‌گران آمریکایی، چینی‌ها از رشد اقتصادی قابل قبولی در سطح منطقه و دنیا برخوردار هستند و همین موضوع سبب شده آنها به یک نیروی دریایی توانمند برای حفاظت از منافعشان در سطح اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد نیاز داشته باشند. چینی‌ها از مسیرهای تجاری قطب، به عنوان یکی از خطوط راهبردی استفاده می‌کنند. آنها دائماً در حال ارتقای توانمندی‌های دریایی خود هستند و نیاز به اطلاعات به روز در این زمینه دارند. آمریکایی‌ها مدعی هستند چین از حملات سایبری برای به روز رسانی اطلاعات خود استفاده می‌کنند. اما عده‌ای دیگر نیز معتقدند پکن، تلاش می‌کند تا از این طریق، نقاط ضعف رقبایش را پیدا کرده و بتواند از این موضوع برای اعمال فشار به آنها، استفاده کند. از منظر دید تحلیل‌گران آمریکایی، چین تلاش می‌کند تا به صورت کاملاً مخفیانه و نامشخص، صنایع آمریکایی را تحت نظارت و کنترل خود در بیاورد، موضوعی که قطعاً صنایع آمریکایی را با خسارت‌های کلان مواجه خواهد کرد. از همین رو، سرقت اطلاعات فردی، نیاز چین را مرتفع نخواهد کرد و آنها دستیابی به اطلاعات سازمانی را در دستور کار خود قرار خواهند داد، موضوعی که برای چین نیز خالی از ضرر نیست.
از طرفی، چین تلاش کرده تا با اتخاذ سیاست‌های جدید، فشار مضاعفی را بر شرکت‌ها و صنایع آمریکایی مشغول در چین وارد کند. چندی پیش، پکن قانونی را وضع کرد تا بر اساس آن، کلیه شرکت‌های آمریکایی فناوری شاغل در چین، موظف به ارائه کدهای نرم‌افزاری خود به دولت چین  شدند. موضوعی که با واکنش مقامات آمریکایی همراه بود. آمریکایی‌ها معتقدند که این کار سبب جلوگیری از گسترش فناوری در چین خواهد شد. به نظر می‌رسد که چینی‌ها نیز تصور متقابلی از آمریکایی‌ها دارند و قصد دارند با تصویب این چنین قوانینی، جلوی نفوذ آمریکا را بگیرند. چین و آمریکا، توانایی‌های طرف مقابل را می‌شناسند و قطعاً در این شطرنج سیاسی، بی گدار به آب نخواهند زد. 

 

بخش اول

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.