about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حضور نامرئی (بخش اول)

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ آمریکایی‌ها هر از گاهی حمله سایبری جدیدی را به هکرهای چینی نسبت می‌دهند. طی ماه‌های اخیر حملات گسترده‌ای نظیر حملات به مؤسسات فناوری، بهداشتی و درمانی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و در رأس همه آنها مراکز دولتی آمریکا انجام شده است. در اغلب موارد، آمریکا ادعا می‌کند که ردپایی از چینی‌ها را در این حملات مشاهده کرده است. صرف نظر از موج سازی رسانه‌ای  توسط آمریکایی‌ها، نکات تامل برانگیزی نیز در این میان به چشم می‌خورد.
در تازه ترین رخداد، موسسه اقیانوس شناسی وود هول (Woods Hole Oceanographic) در آمریکا، اعلام کرد که مورد تهاجم هکرها قرار گرفته است. مقامات دولت فدرال، این بار نیز انگشت اتهام را به سمت هکرهای چینی دراز کرده اند؛ چرا که بنا به ادعای آنها، سرقت اطلاعات نظامی، اقتصادی و سیاسی، جزو اهداف و اولویت‌های هکرهای چینی در زمان حملات سایبری است. آنها معتقدند چین قصد دارد تا از طریق حملات سایبری، اطلاعات ارزشمندی را از دولت فدرال به سرقت برده و از آنها برای به زانو درآوردن آمریکا و توسعه فناوری‌های خود، بهره‌برداری کند.
موسسه تحقیقات اقیانوس‌شناسی وود هول آمریکا، ارتباطات نزدیکی با نیروی دریایی و وزارت دفاع آمریکا دارد، اما خود را موسسه‌ای غیرانتفاعی و غیردولتی معرفی می‌کند. کارشناسان امنیتی اعلام کرده‌اند حمله مذکور از نوع تهدیدات پایدار پیشرفته (APT) بوده و از سال 2013، به شبکه این موسسه تحقیقاتی نفوذ کرده است. البته مقامات آمریکایی اعلام کردند در این حمله، سرقت اطلاعاتی نظیر ایمیل‌ها و اطلاعات سازمانی، جزو اهداف هکرها بوده و آنها به دنبال اطلاعات شخصی کارکنان این شرکت نبوده‌اند. مسئولان امنیتی اذعان دارند نوع و میزان اطلاعات مسروقه را نمی‌دانند. مقامات آمریکایی نگران حضور پنهان چینی‌ها در صنایع خود هستند.

 

بخش دوم 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.