about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

یک استارت‌آپ اسرائیلی برای حضور در انکوباتور مستقر در دبی انتخاب شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Enroute»، استارت‌آپ اسرائیلی، برای شرکت در «Intelak»، انکوباتور (مرکز رشد) مستقر در دبی انتخاب شد که شرکای اصلی آن شامل شرکت هواپیمایی امارات و دپارتمان گردشگری دبی هستند. در ماه‌های آینده، Enroute با همکاری شرکای Intelak از جمله مایکروسافت و «Accenture» برای ادغام پلتفرم فناوری خود در برنامه‌های حمل و نقل و پرواز موجود در امارات متحده عربی همکاری خواهد کرد.

Enroute در سال 2017 به‌وسیله آویو فرنکل (Aviv Frenkel) و ساگی لوانون (Sagi Levanon) تأسیس شد؛ این شرکت اسرائیلی یک پلتفرم تجاری شخصی برای برنامه‌های سواری و حمل و نقل گسترده به کاربران ارائه و به آنها این امکان را می‌دهد تا هنگام خرید آنلاین به صورت رایگان سفر کنند. شرکت‌هایی مانند ایسوس (Asus)، «eBay» و «AliExpress» که هزینه‌‎های سواری را پرداخت می‌کنند در پلتفرمEnroute  ادغام شده‌اند و به زودی گزینه خرید کالاها در طول سواری و تحویل آنها در مسیر را نیز شامل می‌شود.

این شرکت اسرائیلی در حال حاضر 7 کارمند دارد و مبلغ 600 هزار دلار از «Next Gear Ventures» و سرمایه‌گذاران خصوصی کسب درآمد کرده است. شرکت همچنین از برنامه هاریزون (Horizon) 2020 اتحادیه اروپا کمک هزینه دریافت کرده است.

Enroute محصول خود را ماه گذشته با همکاری سرویس مترو مادرید و بانک سانتاندر (Santander) در اسپانیا به بازار عرضه کرد. این محصول به زودی پس از مشارکت با یک شرکت بزرگ حمل و نقل در آسیا راه‌اندازی می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
تسریع
1404/09/15 - 17:35- هوش مصنوعي

تسریع جرایم سایبری به کمک هوش مصنوعی در سال 2026

شرکت امنیت سایبری فورتی‌نت پیش‌بینی کرد که در سال 2026 هوش مصنوعی، جرایم سایبری را تسریع می‌کند.

هشدار
1404/09/15 - 17:15- امنیت شبکه

هشدار اَپل و گوگل به کاربران درمورد تهدیدات سایبری

اَپل و گوگل در مورد تهدیدات سایبری به کاربران در بیش از ۱۵۰ کشور اعلان ارسال کردند.

خطرات
1404/09/15 - 16:30- آمریکا

خطرات جدید هوش مصنوعی برای فناوری عملیاتی

آژانس امنیت ملی آمریکا هشدار می‌دهد که هوش مصنوعی خطرات جدیدی را برای فناوری عملیاتی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.