about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

77 ترابایت از داده های دانشگاه کیوتو ژاپن به دلیل یک خطا در سیستم Backup ابر کامپیوترهای HP آن ها حذف شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دانشگاه کیوتو ژاپن 77 ترابایت از داده های تحقیقاتی خود را به دلیل یک خطا در سیستم تهیه نسخه پشتیبانی ابر کامپیوترهای HP از دست داد.

این رویداد بین 14 تا 16 دسامبر 2021 رخ داد که به پاک شدن 34 میلیون فایل از 14 گروه تحقیقاتی انجام شد.

این دانشگاه پس از انجام بررسی های لازم متوجه شد که 4 گروه تحقیقاتی تحت الشعاع قرار گرفته اند آن دیگر قابل بازیابی نیست .

تمامی کاربران مورد هدف نیز از طریق ایمیل از این رویداد مشخص شدند.

سیستم بک آپ این دانشگاه در حال حاضر آماده شده است.

دانشگاه کیوتو برای جلوگیری از حذف مجدد داده ها، سیستم بک شما را انجام داده تا با انجام تغییرات آن را باری دیگر در ژانویه 2022 انجام دهید.

جزئیاتی از نوع داده های حذف منتشر نشده اما ابر کامپیوترها در هر ساعت چند صد دلار هزینه دارند. بنابراین گروه های تحت تاثیر قرار در این رویداد در گزارش کامل به سر می برند.

دانشگاه کیوتو یکی از مهم ترین موسسات قدیمی تحقیقاتی ژاپن و دومین دانشگاه این کشور می باشد که سرمایه گذاری عظیمی بر روی انجام شده است.

این مرکز تحقیقاتی در حوزه شیمی رتبه 4 دنیا را در اختیار دارد و در بخش های دیگر مانند بیولوژی و فیزیک نیز فعال است.

لازم به ذکر می باشد قوی ترین ابر کامپیوتر دنیا یعنی Fugaku در حال حاضر در اختیار ژاپن است.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.