about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

جی میل صاحب لوگوی جدید می شود

گوگل مشغول طراحی لوگوی جدیدی برای جی میل است و به نظر می‌رسد قصد دارد تغییرات و ارتقاهایی در این سرویس خود ایجاد کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از دیجیتال ترندز، به نظر می‌رسد گوگل مشغول طراحی لوگویی جدید برای سرویس جی میل است. این خبر به معنای تغییراتی اساسی در سرویس ایمیل این شرکت است.
گوگل تصویری را به وب‌سایت «۹to ۵ Google» فرستاده که لوگوی جدید و در حال طراحی جی میل در آن دیده می‌شود.
به نوشته این وب‌سایت لوگوی نهایی به رنگ‌های آبی، سبز، قرمز و زرد خواهد بود که تفاوت زیادی با طرح سفید و قرمز فعلی دارد و با لوگوی سرویس‌های دیگر گوگل سازگاری بیشتری خواهد داشت. همچنین در طراحی لوگوی جدید، پاکت نیز حذف می‌شود.
به‌طورمعمول همراه با طراحی لوگوهای جدید برای سرویس‌های گوگل، تغییرات و ارتقاهایی بزرگ نیز در آن‌ها ایجاد می‌شود. بنابراین احتمال دارد جی میل نیز در آینده تغییراتی داشته باشد.
سخنگوی گوگل صحت طرح لوگوی ارسالی به وب‌سایت «۹to ۵ Google» را تأیید کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.