about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

جریمه 250 میلیون دلاری توییتر

مسئولین توییتر اعلام کردند این شرکت به علت نشت اطلاعات شخصی کاربران 250 دلار جریمه خواهد شد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ توییتر به‌تازگی اعلام کرد کمیسیون تجارت فدرال ایالات‌متحده (FTC) این شرکت را متهم به نقض یک قانون کرده است. قانونی که استفاده از اطلاعات شخصی کاربران برای تبلیغات را ممنوع کرده است.

توییتر اظهار داشت پیش‌نویس شکایتی را دریافت کرده که در آن ادعاشده اطلاعات شخصی برخی کاربران این پلتفرم بین سال‌های 2013 تا 2019 و به دلایل امنیتی نقض شده است.

این شرکت در انتظار جریمه‌ای 150 تا 250 میلیون دلاری است و در حال حاضر 150 میلیون دلار از این جریمه را آماده کرده است.

 این اتفاق پس‌ازآن رخ داد که در ماه گذشته حساب توییتری 36 کاربر سرشناس برای کلاه‌برداری دیجیتالی هک شد.

مسئولین توییتر پیش‌تر اعلام کرده بودند این شرکت از اطلاعات شخصی کاربران مثل شماره تلفن و آدرس ایمیل برای امنیت حساب کاربران استفاده می‌کند؛ اما استفاده از این اطلاعات برای تبلیغات امری سهوی بوده است.

توییتر اذعان کرده به علت بحران کرونا و اعتراضات ضد نژادپرستی آمریکا، درآمد تبلیغاتی این شرکت در سه‌ماهه دوم سال جاری در مقایسه با سال گذشته با کاهشی 19 درصدی به 683 میلیون دلار رسیده است.

رئیس توییتر همچنین در آن زمان گفته بود در پی این حملات هکری ما اقدامات مضاعفی برای مقاوم‌سازی این پلتفرم در برابر تلاش‌های هکری انجام دادیم.

منبع:

تازه ترین ها
پیوست
1404/10/05 - 09:29- بررسی تخصصی

پیوست رسانه‌ای «امنیت سایبری» ابلاغ شد؛ افزایش هم افزایی بعد از جنگ

سرپرست معاونت امنیت مرکز ملی فضای مجازی گفت: دستگاه‌های مختلف موظف به تهیه بسته‌های پیوست رسانه‌ای برای ارتقای امنیت سایبری در خدمات پولی، مالی و ارتباطی شدند.

چین
1404/10/05 - 09:27- ابزارهای هوشمند

چین با ارتش ربات‌های انسان‌نما از مرزهای خود محافظت خواهد کرد!

چین با استقرار ارتشی از ربات‌های انسان‌نما در مرزهای خود، فصل جدیدی از نظارت هوشمند و شبانه‌روزی را آغاز کرده است تا خطای انسانی را به صفر برساند.

پایان
1404/10/05 - 09:12- سایرفناوری ها

پایان یک محدودیت قدیمی؛ تغییر آدرس جیمیل بالاخره ممکن می‌شود

بر اساس مستندات جدید پشتیبانی گوگل، این شرکت در حال آماده‌سازی قابلیتی است که به کاربران اجازه می‌دهد نام کاربری جیمیل خود را بدون حذف حساب یا از دست رفتن ایمیل‌ها و داده‌ها تغییر دهند.