about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

عضو کمیسین مرکزی انتخابات روسیه از ثبت 25 حمله سایبری در انتخابات دومای دولتی خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ عضو کمیسیون انتخابات روسیه در جلسه کمیته موقت شورای فدراسیون برای حفاظت از حاکمیت دولت و جلوگیری از مداخله در امور داخلی فدراسیون روسیه ایگور باریسوف اعلام کرد در هفته آخر کارزارهای انتخاباتی دومای دولتی، 25 حمله سایبری از خارج به منابع فدراسیون روسیه ثبت شده است.

باریسوف دراین‌باره اعلام کرد:

تنها در هفته آخر انتخابات، از 16 تا 21 سپتامبر، 25 حمله از خارج ثبت شد که 13 مورد با هدف شناسایی آسیب‌پذیری‌های احتمالی در سایت‌ها به مدت بیش از 12 ساعت، 9 حمله چندوجهی با هدف جایگزینی نرم‌افزار سایت‌ها با مدت‌زمان بیش از چهار ساعت و سه حمله منع سرویس با مدت‌زمان بیش از چهار ساعت ثبت‌شده است. 

پیش‌تر ولادیمیر جاباروف، عضو کمیسیون موقت شورای فدراسیون در حفاظت از حاکمیت دولت و جلوگیری از مداخله در امور حاکمیتی از ثبت بیش از 300 حمله به سیستم‌های انتخاباتی فدراسیون روسیه خبر داده بود. 

اِلّا پامفیلاوا، رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه گفته بود وب‌سایت کمیسیون در هشتمین دوره از انتخابات دومای دولتی که از 17 تا 19 سپتامبر برگزار شد، از خاک ایالات‌متحده آمریکا و آلمان هدف حمله سایبری بزرگی قرار گرفته است. 

میخائیل آسییِفسکی، رئیس شرکت مخابرات روس تلکام خاستگاه حملات را سیستم‌های هک شده کشورهای مختلف معرفی کرده بود. او گفته بود در طول سه روز حمله به سیستم‌های رأی‌گیری آنلاین و پرتال‌های مربوط به انتخابات من‌جمله سایت کمیسیون مرکزی انتخابات 19 حمله انجام‌شده که تمام آن‌ها دفع شده‌اند.

در این حملات دستگاه‌های آلوده از کشورهای مختلف من‌جمله هند، اندونزی، برزیل، اوکراین، تایلند، بنگلادش، چین، ایالات‌متحده، آلمان، ویتنام، لیتوانی مورداستفاده قرارگرفته‌اند.

انتخابات پارلمان روسیه امسال از 17 تا 19 سپتامبر همزمان با انتخابات مستقیم روسای 9 واحد فدرال روسیه و 39 پارلمان منطقه‌ای برگزار شد.

نمایندگان مجلس برای یک دوره پنج‌ساله به شیوه مختلط انتخاب شدند: 225 نماینده - بر اساس لیست احزاب، 225 نماینده دیگر - بر طبق حوزه‌های انتخابیه تک‌نفره. نمایندگان حزب «روسیه متحد» بیشترین آراء را کسب کردند. 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.

سرمایه‌گذاری
1404/09/01 - 11:48- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری نوکیا در حوزه هوش مصنوعی در آمریکا

نوکیا قصد دارد ۴ میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

احتمال
1404/09/01 - 11:19- آمریکا

احتمال فروش تراشه‌های انویدیا به چین

ایالات متحده در حال بررسی فروش تراشه‌های H200 انویدیا به چین است.